Zodiaka zīmes, kam maijā ļoti paveiksies ar naudu! Sagatavo maciņu – laime jau gaida uz sliekšņa!

Jaunava

Jaunavas var sajust nogurumu darbā vai pat izdegšanu. Iekšējā balss, iespējams, teiks, ka ir laiks atpūsties. Tā gadās visiem. Taču mēs iesakām apsvērt turpmākos lēmumus, neatskatoties uz iespējamo spēku izsīkumu. Ir labi noskaidrot, vai tiešām tagad pienācis laiks ļauties iekšējiem signāliem.

 

Svari

Svariem vajadzētu galveno uzmanību veltīt savai otrajai pusītei. Maijā Svarus gaida svarīga saruna, kas diemžēl nebūs patīkama. Šajā laikā var atklāties patiesība par dažiem kutinošiem pagātnes notikumiem. Bet ar šo situāciju jātiek galā cieņpilni. Ja izrādās, ka otrā pusīte patiesībā nav īpaši uzticams cilvēks, labākais risinājums, iespējams, būs šķiršanās.

 

Skorpions

Ikviens zina, ka Skorpioniem piemīt īpaša daba. Un arī maijā šīs zodiaka zīmes pārstāvji nekļūs par labiem zēniem un labām meitenēm. Ja, piemēram, Jaunavām var būt acīmredzamas problēmas ar rutīnu, tad Skorpioniem ar to nebūs nekādu problēmu. Neskatoties uz to, viņi piedzīvos spēcīgu enerģijas pieplūdumu. Mēs iesakām ievirzīt to pareizajā gultnē.

 

Strēlnieks

Strēlniekiem iesakām sākt vākt atkritumus gan tiešā, gan pārnestā nozīmē. Nodarbojies ar mazām lietām, kurām iepriekš bija žēl tērēt laiku. Sakop dzīvokli. Varbūt pat izdzēs no tālruņu grāmatiņas vecus vai nevēlamus kontaktus – tagad tam ir īstais laiks.

 

Mežāzis

Mežāžiem vajadzētu pievērst pastiprinātu uzmanību radiem un draugiem. Palīdzi viņiem, ja ir sajūta, ka tavs atbalsts patiešām noderēs. Tev nav jābūt uzmācīgam.

Apkārt vienmēr ir cilvēki, ar kuriem var aprunāties un ieraudzīt konkrētas problēmas risinājumu. Neviens tev nespiež kraut vagonus. Lietderīgs būs pat padoms.

 

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem šis ir periods, kad jākļūst par līderi. Pat ja kāds skeptiski vērtē tavas līdera īpašības, vienkārši ignorē viņu. Tad visi sapratīs, ka tev bija taisnība. Šī ir lieliska iespēja nostiprināt savas pozīcijas darbā un pat attiecībās. Protams, tev nevajag pārspīlēt – svarīgi ir arī kompromisi.

 

Lasi vēl: Sēru vēsts: No rīta 29 gadus jaunā sportiste iegādājās kaķēnu, tomēr jau vakarā viņa tika atrasta bezsamaņā

Zivis

Zivis var gaidīt finansiālus panākumus. Tā var būt paaugstināšana amatā darbā vai stipendijas saņemšana, pat atbalsts no valsts puses. Tā vai citādi šo faktu var izmantot, lai sakārtotu savas lietas. Iespējams, tu noslēgsi izdevīgu darījumu vai arī pārdosi kaut ko sev piederošu, piemēram, nekustamo īpašumu.

 

Leave a Comment