Zodiaka zīme, kas var saskarties ar grūtībām līdz 2023. gada aprīļa beigām: prognoze no Tamāras Globas

Krievu astroloģe Tamāra Globa uzskata, ka aprīlis katram no mums var būt strīdīgs un neskaidrs periods. Bet viena zodiaka zvaigznāja pārstāvjiem var rasties grūtības. Grūtības var viņus gaidīt gandrīz jebkur.

Svari

Svari, esiet ārkārtīgi uzmanīgi. Grūtības var rasties mājās, darbā un jebkurā citā darbības jomā. Sargieties no finansiālām problēmām. Velti pietiekami daudz laika garīgai attīstībai.

Pavadiet vairāk laika ar mīļajiem. Ja tev šķiet, ka viss ir zaudēts, nepadodies, turpini smagi strādāt. Ar laiku visas likstas aizmirsīsies un viss tev izdosies, tev ir jātic tam.

Lasi vēl: “Dod šurp savu pensiju un vācies prom no mūsu mājas!” – omītei paziņoja mazmeita, taču viņa nenojauta kā tas beigsies

Rāmumu, kas līdz šim darba komandā valda, nomainīs vētras, taču tās svarus ietekmēs no pozitīvās puses. Viņi uz notiekošo skatīsies no augšas un nolems, ka ir laiks uzticēties kaut kam jaunam. Tajā pašā laikā finansēs nebūs klusuma, kas neapšaubāmi iepriecinās.

Uz šī fona veselība var mūs pievilt, tāpēc Svariem tai vajadzētu pievērst lielāku uzmanību. Vislabāk ir iziet medicīnisko pārbaudi, veikt izmeklējumus, bet operāciju atlikt uz vēlāku laiku. Pavasaris tam ir piemērotāks, uzskata Globa.

 

Leave a Comment