“Ziņas par Brūsu Vilissu paliek arvien sliktākas..” – pēdējie jaunumi īpaši apbēdina

Aktieris, kurš filmējies kulta kinolentēs “Cietais rieksts” un “Lubene” un kura karjera sākās pagājušā gadsimta 80. gados, ir Brūss Viliss.

 

Slavenais aktieris Brūss Viliss, kuram ir 68 gadi, esot zaudējis runas spējas, sacīja seriāla “Aģentūra Mēnessgaisma” veidotājs Glens Gordons Kerons.

“Brūsam vairs nav nepieciešamas visas savas valodu prasmes.. Viņš mīlēja dzīvi un vienkārši dievināja katru rītu mosties un censties dzīvot pilnvērtīgi, taču neskatoties uz to, viņš vēljoprojām ir tas pats Brūss”, savā pēdējā intervijā izteicās Kerons.

 

“Vienīgais, kas padara viņu un viņa diagnozi tik satriecošu, ir tas, ka, ja jūs kādreiz esat pavadījis laiku kopā ar Vilisu, dzīvē vairs nav neviena tāda, kuram būtu vairāk dzīvesprieka kā viņam,” pirms kāda laika sacīja režisors.

 

Lasi vēl: Pensionāru došanās uz vieniem no Latvijas kapiem izvēršas murgā un patiesā izbīlī

 

Taču tagad Keronam šķiet, ka dzīvesprieks nu aktierim ir pazudis.

 

 

Turpini lasīt, kas vēl zināms par Brūsu, nākošajā lapā

 

 

Kad režisoram tika vaicāts, vai aktieris viņu atpazīst, viņš tikai sacīja: “Mana sajūta ir, ka pirmajās trīs minūtēs viņš zina, kas es esmu.”

“Viņš vairs nerunā. Viņš agrāk bija aizrautīgs lasītājs, taču viņš nevēlējās, lai kāds to zinātu, bet tagad viņš vairs pat nelasa. Visas šīs valodu prasmes viņam vairs nav pieejamas, un tomēr viņš joprojām ir Brūss. Kad esat kopā ar viņu, jūs zināt, ka viņš ir Brūss, un jūs esat pateicīgs, ka viņš tur ir,” stāstīja Kerons.

 

Vilisam, kurš filmējies tādās kulta kinolentēs kā “Cietais rieksts” un “Lubene”, karjera sākās pagājušā gadsimta 80. gados. Tās laikā Viliss saņēmis “Zelta globusu” un divas “Emmy” balvas.

 

Lasi vēl: Smagi slimu sievieti pārsteidz “ātrās palīdzības” rēķins; sievietei pat asaras sariesās acīs šo summu redzot

 

Viņa ģimene pērn martā paziņoja, ka aktieris veselības problēmu dēļ pārtrauc aktiera karjeru. Vēlāk noskaidrotājs, ka aktierim konstatēta diagnosticēta frontotemporālā demence.

Leave a Comment