Zemapziņas prāta pārbaude: izvēlieties dārgakmeni un saņemiet ziņu no Maksima Fjodorova

Izvēlies vienu no pieciem maisiņiem un izlasi sev domāto ziņu.

Katrs cilvēks kaut kur dziļi savā dvēselē, neatkarīgi no vecuma, turpina ticēt pasakām, brīnumiem un maģijai.

 

Jūsu priekšā esošais pārbaudījums atklāj izaicinājuma burvību, un gudrais Maksims Fjodorovs nodos jums vēstījumu no “gudrības grāmatas”, pareizāk sakot, viņš ieskatīsies jūsu zemapziņā un uzzinās, par ko jūs sapņojat.

 

1. Dzeltens

Dāvana, kas jūs iepriecinātu, ir saistīta ar materiālo labklājību. Iespējams, tevi uztrauc naudas problēmas vai domā par lielāku summu, pateicoties kurai varētu kaut kur aizbraukt vai atļauties kaut ko nedaudz dārgāku, par ko jau sen sapņoji.

Tuvākajā nākotnē jums nebūs problēmas ar finansēm, un pirmais mēnesis var nest jums negaidītu peļņu.

2. Violets

Jūs esat vienkāršs cilvēks, uz kuru vismaz pagaidām nav pārāk daudz cerību. Tomēr tuvākajās dienās tevi var sagaidīt liels un patīkams pārsteigums.

Dažas no tavām senajām un, iespējams, jau aizmirstajām vēlmēm piepildīsies un iegūsi ticību labākai rītdienai. Jūs atkal sāksiet sapņot.

3. Rozā

Gudrais vecis saka, ka prieks un mīlestība ir tavā somā. Tuvākajā nākotnē jūs gaida patīkami notikumi, kas mainīs jūsu dzīvi. Nākamgad jūs lidosit uz mīlestības spārniem, un tas bija jūsu zemapziņā, kad skatījāties uz ilustrāciju – jūs vēlaties kādu patiesi mīlēt un lai kāds jūs patiesi mīlētu.

Lasi vēl: Tests ar kārtīm; izvēlies sev tīkamāko kārti un uzzini kādu informāciju tev nodot steidzas eņģeļi

4. Oranžs

Jūs esat izvēlējies laimīgo somu. Jums ir nepieciešams laiks, lai to atvērtu. Zemapziņā jums ir daudz plānu dažādās jūsu dzīves jomās un jūs domājat, vai katrs no šiem plāniem tiks veiksmīgi īstenots, vai arī daži no tiem ir jāatmet.

Ieguldiet savu enerģiju tajā, kas ir jūsu prioritāšu saraksta augšgalā – kad tas būs realizēts, jums pietiks spēka un gribas piepildīt citas jūsu vēlmes.

5. Zils

Tu neapzināti tiecies sakārtot savu dzīvi un beidzot sajust harmoniju visās jomās, īpaši, ja iepriekšējā periodā biji spiests risināt kādas ieilgušas ģimenes vides problēmas, kas prasīja tavu laiku un pūles.

Tu vēlies palīdzēt citiem un iepriecināt sevi, tev nav jāslēpj sava vēlme, cilvēki sapratīs tavu labo nodomu. Neuztraucieties, veiksme būs jūsu pusē.

COMMENTS

Leave a Comment