”WhatsApp” paziņo fantastiskus jaunumus saviem lietotājiem! Beidzot esam to sagaidījuši!

Pašlaik Meta nodarbojas ar uzdevumu atvieglot lietotājiem ziņojumu nosūtīšanu no WhatsApp uz alternatīvām platformām, piemēram, Signal. WABetaInfo ir atklājis, ka iepriekš minētā funkcija ir novērota jaunākajā WhatsApp beta izdevumā, kas izstrādāts iOS ierīcēm.

Publikācijā nav sniegta skaidra informācija par plāniem, taču tajā ir sniegta pietiekama informācija, lai varētu izdarīt minējumus par galīgās versijas darbību. Publikācijā ir iekļauts attēls, kurā attēlota tabula ar saraksti, kas apzīmēta kā “Tērzēšana”.

Turklāt tā ir ieviesusi jaunu sadaļu, kas veltīta trešo pušu saziņai, kurā tiks saglabātas visas izejošās tērzēšanas sarunas. Lietotājiem tiks piešķirtas manuālas pilnvaras pār šo funkcionalitāti, ļaujot viņiem to atspējot, kad vien vēlas.

 

Turklāt visa teksta apmaiņa ar ārējām platformām tiks pakļauta visaptverošiem šifrēšanas pasākumiem, jo ​​īpaši pilnīgai šifrēšanai, tādējādi garantējot maksimālu konfidencialitāti.

Lasi vēl: Februārī iestāsies klimatiskais murgs: sinoptiķi ir paziņojuši jaunu prognozi ziemas beigām

2022. gadā tika pieņemts tiesību akts, lai īpaši risinātu problēmas, kas saistītas ar lielākajām tehnoloģiju korporācijām. Šā likuma galvenais mērķis ir ierobežot dažu nozares uzņēmumu pārmērīgo ietekmi un to klientu loku.

Starp jaunizveidotajiem noteikumiem ir noteikums, kas uzdod ziņojumapmaiņas platformu īpašniekiem garantēt saviem lietotājiem neierobežotu saziņu starp lietotnēm.

Eiropas Savienības regulatīvās iestādes pauda nosodījumu par šo pakalpojumu autonomu darbību, pielīdzinot tos izolētām salām, kurām nav savstarpējas savienojamības.

Pēc tiesību akta pieņemšanas Eiropas valdības amatpersonas pagarināja uzņēmumiem labvēlības periodu, lai nodrošinātu lietotnes gatavību. Plānots, ka minētais likums stāsies spēkā 6. martā.

Laiks WhatsApp atjauninājuma izlaišanai plašai sabiedrībai joprojām ir neskaidrs. Tomēr, ņemot vērā tuvojošos termiņu, tiek prognozēts, ka tas notiks tuvākajā nākotnē, iespējams, februārī vai marta sākumā.

Jo īpaši pastāv iespēja, ka Android lietotāji vispirms var saņemt atjauninājumu, jo tā beta versija ir pieejama kopš 2023. gada septembra.

 

Leave a Comment