WhatsApp pārstāvji nākuši gaismā ar paziņojumu, kuru jau tik sen gaidījuši simtiem šīs lietotnes izmantotāji!

Šī jaunā funkcija ļauj atlasītajiem lietotājiem vienā ziņojumā nosūtīt līdz 100 multivides failiem. Lai izmantotu jauno rīku, jums ir jāreģistrējas lietotnes beta programmā un jājaunina uz jaunāko WhatsApp versiju, norādīja pārstāvji.

Tiek ziņots, ka tagad lietotāji ar Android ierīcēm varēs izmantot jauno funkciju. Tomēr tuvākajā nākotnē izstrādātāji solīja paplašināt lietotāju loku. Jaunās funkcijas izstrādātāji skaidroja, kāpēc tā vispār vajadzīga, kas varētu noderēt.

Pēc viņu domām, izmantojot jauno rīku, lietotāji varēs apmainīties ar veseliem albumiem. Un, pateicoties jaunajai funkcijai, nebūs tādas situācijas, kad lietotājs, sūtot lielu skaitu multivides failu, vairākas reizes izvēlas vienu un to pašu video vai fotoattēlu.

Lasi vēl: “Tev ir jābūt ļoti uzmanīgam, it īpaši februāra vidū”; Nosauktas 4 zodiaka zīmes, kurām jābūt īpaši piesardzīgām

Atjauninātā WhatsApp versija jau ir pieejama dažos reģionos un drīzumā tiks izlaista lietotņu lietotājiem visā pasaulē. Kā jums patīk pārstāvju piedāvātais atjauninājums?

 

Leave a Comment