Smieklīgi vai nē, bet leju etiķi podā katru nedēļu. Lūk, kāpēc

*No rīta pietiks ar tualetes birsti notīrīt poda iekšpusi, un jūs redzēsiet, cik viegli akmens un kaļķakmens nogulsnes nonāk nost;

 

*Ieslēdzu ūdeni un noskaloju tualetes podu, izpludinot ūdeni no ūdens tvertnes;

 

Ja ir stipri netīrs?

 

Ja paliek traipi vai netīrumi, kas nav pilnībā notīrījušies, var izmēģināt tīrīšanu ar sodu. Es to darīju pirmās reizes. Tomēr pēc tam regulāri tikai uzklāju etiķi uz nakti, un sodu vairs nebija nepieciešams lietot.

 

Es izmantoju sauso sodu un pirmām kārtām to vienkārši izkaisīju pa tualetes podu (pirms tam noslēdzot ūdeni). Pēc tam izmantoju mitru sūklīti, lai uzputotu sodu un atstātu to podā uz pusstundu.

 

Pēc tam sodai uzlej neatšķaidītu etiķi. Ērtāk ir ieliet etiķi pulverizatorā un izsmidzināt, nevis liet ar strūklu. Maisījums uzreiz sāk putot, un tad es ņemu tualetes birsti un labi notīru podu. Pēc tam nolaižu ūdeni, noskaloju sodu un viss!

 

Šeit ir vēl viens efektīvs veids, kā attīrīt santehniku. Šajā gadījumā etiķi neiepilda tualetes podā, bet gan ūdens tvertnē. Kāpēc tā? Pamēģiniet to izpētīt, un jūs būsiet pārsteigti. Lai gan tajā var šķist, ka ūdens ir tīrs, tur var uzkrāties nogulsnes, iespējams, sēnīte vai pat pelējums.

Tāpēc periodiski es veicu šādu procedūru:

1. Ūdeni nenolaižu kā iepriekšējos tīrīšanas veidos, bet šoreiz ieleju 0,5 litrus 9% etiķa ūdens tvertnē;

 

2.Atstāju uz nakti, un šajā laikā tualeti nedrīkst izmantot, vai arī jāizvēlas diena, kad mājās nav neviena;

 

3.Pēc tam, kad esmu noslēdzis ūdeni un nolaižu ūdeni no tvertnes, gaidot, kamēr tajā atkal ieplūs tīrs ūdens, iekšpusi var viegli notīrīt ar birsti vai sūkli.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment