Volodina nosauca dzimšanas datumus 2024. gadā tiem cilvēkiem, kuriem 2024.gads sagādās stipras sāpes dvēselē

Astrologs brīdināja tos, kurus tuvākā gada laikā “pārbaudīs dzīve”. Volodinas brīdinājums: jums ir jārīkojas tūlīt.

Mēs visi no Jaunā gada vēlamies sākt dzīvi “no nulles” – ieviest labus ieradumus savā ikdienā, pierakstīties uz sporta zāli, ēst pareizi, pavadīt vairāk laika ārā, sasniegt karjeras augstumus, kļūt skaistāki, laimīgāki vai sapņot. piepildīties.

Mēs bieži rakstām vai izsakām ambiciozas vēlmes, bet nāk nākamais gads un nekas nemainās. Tieši tā 2024. gadā notiks ar tiem, kas ir Vasilisa Volodina “melnajā sarakstā”.

Šiem cilvēkiem nākamais gads būs absolūti mierīgs, notikumiem skops, neambiciozs, truls un reizēm pat postošs. Nekādas gaišas un liktenīgas dienas nav paredzētas.

Lasi vēl: 66 gadu vecumā aizsaulē devies ļoti talantīgs aktieris; diemžēl ģimene juta par tuvojošos nelaimi

Iepriekš jau rakstījām astroloģes Vasilisas Volodinas prognozes par to, kura dzīve 2023. gada izskaņā krasi mainīsies. Taču der atcerēties, ka neatkarīgi no tavas zodiaka zīmes vai dzimšanas datuma šogad ar visiem notiks kaut kas labs. Ir svarīgi neatkāpties sevī un censties sasniegt savus mērķus.

Cits aspekts ir jāņem vērā tiem, kuri nākamgad būs Vasilisas Volodinas ”melnajā sarakstā’. Diemžēl tiem, viņa nesola, ne laimi, ne veiksmi un arī ne finansiālu stabilitāti. 

 

Zodiaka zīmes noskaidro lasot tālāk

Leave a Comment