Visums šīm zodiaka zīmēm gatavo īpašu dāvanu. Tas nenotiek ļoti bieži

Svari

Taro kārtis tev iesaka ieklausīties intuīcijā, taču neaizmirsti, ka dažās situācijās svarīgs ir vēss prāts. Un, ja tu iemācīsies līdzsvarot emocijas un loģiku, tev noteikti izdosies sagaidīt pārsteigumu no Visuma. Tas tevi ļoti pārsteigs. Tu jutīsies kā septītajās debesīs, jo kāds no taviem kvēlākajiem sapņiem piepildīsies.

Pārbaudi savas zināšanas par dažādiem žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu žargonvārdi? Noskaidrosim!

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

 

Your score is

The average score is 55%

0%

Svari ir pazīstami ar savu tieksmi pēc līdzsvara, harmonijas un taisnīguma. Svari ir ļoti sociāli cilvēki, kuriem patīk pavadīt laiku draugu un ģimenes lokā. Viņi ir pieklājīgi, taktiski un izpalīdzīgi.

Ja planētas, kas tradicionāli saistītas ar veiksmi un labklājību, piemēram, Jupiters, veido harmoniskus aspektus ar Svaru zīmi, tas var veicināt pozitīvas izmaiņas un iespējas Svaru dzīvē. Jupitera labvēlīga pozīcija var nest veiksmi karjerā, attiecībās un personīgajā izaugsmē.

Venēra, kas ir Svaru valdniekplanēta, spēlē nozīmīgu lomu viņu dzīvē. Labvēlīgi Venēras aspekti vai tranzīti var veicināt mīlestību, skaistumu, mākslu un finansiālu labklājību. Ja Venēra ir spēcīga, Svari var piedzīvot uzlabojumus personiskajā dzīvē un attiecībās.

Auns

Savāc visu savu gribu. Šī nedēļa būs interesanta, bet spraiga. Kādā brīdī tu vari saprast, ka esi ļoti noguris. Tomēr nedomā, ka šis šķēršļu skrējiens ilgs pārāk ilgi. Drīz vien Visums dos tev iespēju visu mainīt. Un tu sasniegsi finiša taisni kā uzvarētājs, kur tevi jau gaida lieliska balva!

 

 

Leave a Comment