Viss sāksies jau šovakar un ilgs vairākas dienas – kā labāk sagatavoties šim daudziem izaicinošam laikam

Lai gan zinātniskie pierādījumi par tiešu un viennozīmīgu magnētisko vētru ietekmi uz cilvēka veselību vēl ir nepilnīgi, ir skaidrs, ka daudzi cilvēki izjūt diskomfortu šo vētru laikā. Tas var būt saistīts gan ar bioloģiskiem, gan psiholoģiskiem faktoriem.

Lai gan daudzi magnētiskās vētras ietekmi var arī nejust, tomēr, lai izvairītos no iespējamām problēmām, labāk ir sagatavoties savlaicīgi.

Ko darīt meteoroloģijas jūtīgajiem spēcīgas magnētiskās vētras laikā 26. maijā?

Eksperti visā pasaulē ir vairākkārt norādījuši, ka nav universāla paņēmiena, kā rīkoties spēcīgu ģeomagnētisko svārstību gadījumā. Tomēr ir vienkārši ieteikumi, kas palīdzēs mazināt pašsajūtas pasliktināšanos.

Speciālisti iesaka iespēju robežās izvairīties no stresa situācijām un pavadīt vairāk laika kopā ar ģimeni. Svarīgi ir arī ievērot pareizu uzturu. No uztura ieteicams izslēgt treknus ēdienus, kafiju un alk****skos dzērienus, aizstājot tos ar svaigiem augļiem un dārzeņiem.

Labas pašajūtas uzturēšanā liela nozīme ir fiziskajām aktivitātēm. Vairāk pastaigājieties svaigā gaisā un veiciet mērenas fiziskās aktivitātes. Visus svarīgus uzdevumus vajadzētu atlikt līdz labvēlīgākam periodam, lai samazinātu slodzi organismam.

Leave a Comment