“Viņus nekas nemulsina..”: 4 zodiaka zīmju pāri, kuros sieviete ir svarīgāka par vīrieti

Dažiem vīriešiem attiecības, kurās partnerim ir vadošā loma, ir nepieņemamas. Taču mūsu izlases zīmju pārstāvjus nekas nesamulsina.

 

Ne visi vīrieši vēlas dominēt attiecībās. Gluži pretēji, kādu piesaista spēcīgas sievietes, kuras zina, ko vēlas, un kurām par visu ir savs viedoklis. No mūsu raksta jūs uzzināsit, kuros zodiaka pāros lomas tiek sadalītas līdzīgi.

1. Mežāzis un Vēzis

Sievietes Mežāzis ir spēcīgas personības savu ambīciju un praktiskuma dēļ. Turklāt viņiem ir paaugstināta atbildības sajūta, kas ļauj izvirzīt ilgtermiņa mērķus un tos sasniegt. Šāda Mežāžu pieeja dzīvei veicina vadošo lomu jebkurās attiecībās. Īpaši viņu direktīvā uzvedība izpaužas blakus Vēža vīriešiem.

Ūdens stihijas pārstāvji nav tik kategoriski un spītīgi. Viņi ir sapņaini un savos lēmumos paļaujas uz jūtām, nevis loģiku. Tāpēc Vēži reti iebilst, ja iniciatīvu uzņemas spēcīgs partneris. Tomēr nedomājiet, ka Vēži ir romantiski mīļie. Mēs runājām par to acīmredzamajiem trūkumiem atsevišķā rakstā.

2. Vērsis un Svari

Spēcīgas gribas sievietes Vērsis bieži uzņemas vadību attiecībās. Zīmes pārstāvji kļūst par līderiem pārī, pateicoties savām tieksmēm, vēlmei iegūt stabilitāti un uzticamību. Ja Mežāžu praktiskuma pamatā ir nepieciešamība pēc skaidras kārtības dzīvē, tad Vērsis ir praktiski, jo viņi vēlas būt 200% pārliecināti par nākotni.

Lasi vēl: “Atklāj savu slēpto maģisko spēku!”; Izvēlies vienu no mandalām un uzzini, kāds ir tavs spēks

Viņiem nerūp paredzamība. Vēršu ambīcijas labi atspoguļojas viņu attiecībās, jo viņi nepieņem izlēmību. Svaru zīmēm, gluži pretēji, tā trūkst. Tāpēc viņus velk zemes zīmju pārstāvji, tostarp Vērsis. Viņiem ir ļoti ērti atrasties tik ātra pavadoņa ēnā.

Turpini lasīt, kuras vēl zodiaka zīmes ir šajā sarakstā, nākošajā lapā

Leave a Comment