Viņu eņģelis ir ļoti spēcīgs: vārdi, kuru īpašnieki jebkurā situācijā atrodas Augstāko Spēku aizsardzībā

Vai esat kādreiz nonākuši situācijā, kas šķita bezcerīga un neatrisināma? Un vai kādreiz ir gadījies, ka, tikai vēršoties pēc palīdzības pie debesīm, saspringtais notikumu mezgls atšķetinājās jums vislabākajā veidā?

Šādos gadījumos cilvēki bieži domā par Augstākajiem spēkiem, kas viņiem palīdz. Un ne velti. Tarologi min vismaz 8 vārdus, kuru īpašniekiem ir ļoti spēcīgs sargeņģelis.

 

Viktors un Viktorija. Vārdi, kas tulkojumā nozīmē “uzvarētājs” vai “zvaigžņu nesējs”. Abi vārdi izklausās ārkārtīgi skaisti un iedvesmojoši. Un tomēr cilvēki, kas šos vārdus saņēmuši piedzimstot, bieži saskaras ar daudzām problēmām.

Pateicoties savai iekšējai būtībai un palīdzībai, ko viņi saņem no Augstākajiem spēkiem, Viktors un Viktorija ar panākumiem pārvar visus pārbaudījumus.

Cilvēki ar šiem vārdiem bieži ir viedokļu līderi, spēks, ko viņi izstaro, vilina citus kā varavīksnes gaisma. Tie, kam izdodas iegūt šo vārdu īpašnieku draudzību un mīlestību, paši bieži vien iegūst daļu no veiksmes, ko nodrošina viņu spēcīgais sargeņģelis.

 

Nikola. Vārds, kas dots sengrieķu uzvaras dievietei. Meitenēm un sievietēm ar šo vārdu ir spēcīgs gars. Melnās svītras viņu dzīvē sastopamas ārkārtīgi reti.

Viņas veiksmīgi veido karjeru, attīsta savu biznesu, atrod sev radniecīgu dvēseli un vairumā gadījumu kļūst par paraugu, kam sekot. Spēku, lai pārvarētu visas nelaimes, viņas smeļas no savas apkārtējās vides. Un no liela mēroga nepatikšanām viņas pasargā sargeņģelis.

 

Pēteris. Šī vārda nozīme ir “pieder pasaulei”. Šādi nosaukti zēni agri sāk parādīt savu potenciālu un spējas. Vīrieši ar šo vārdu bieži ir veiksmīgi, turklāt veiksme viņiem uzsmaida kā lielos, tā arī mazos jautājumos. Un viņi var tikai smaidīt un brīnīties: “Kā tas notika?”

 

 

Nākošos vārdus skaties lasot tālāk

Leave a Comment