Viņš saka, ka cilvēki ir citplanētieši, un mēs tikām atvesti uz Zemi pirms simtiem tūkstošu gadu

Tā neko atklājums! Vai tev ir grūti dzīvot uz Zemes? Visu laiku jūties it kā ne savā ādā? Tas tāpēc, ka cilvēki ir citplanētieši!

Pirmā uz Zemes atrastā rakstītā tāfelīte datējama ar 3500. gadu pirms mūsu ēras. Pa šo laiku ir panākts milzīgs progress: cilvēki lido uz Mēnesi, izgudro robotus un pat zina, kā izmainīt savus gēnus, raksta Blind Fold.

Bet, ja šāda evolūcija notika uz Zemes, kāpēc tā skāra tikai cilvēkus?

Daži zinātnieki uzskata, ka tas ir tāpēc, ka cilvēki ir citplanētieši.

Doktors Eliss Silvers izvirzīja jaunu teoriju. Tā ir izklāstīts grāmatā “Cilvēki ne no Zemes: Pierādījumu zinātniskais novērtējums” (People Not of Earth: The Scientific Appraisal of the Evidence).

Šīs teorijas galvenais sauklis ir tāds, ka cilvēku rasē ir vairākas pazīmes, kas liecina, ka cilvēki nav attīstījušies uz Zemes.

Lai gan cilvēki ir visattīstītākā suga uz Zemes, tā ir pārsteidzoši slikti pielāgojusies Zemes videi. Cilvēkiem ir āda, kas ir jutīga pret saules gaismu, spēcīga uzņēmība pret hroniskām slimībām, un mums ir grūti sagremot dabisko pārtiku.

Lasi vēl: “Vai tevi moka slikts miegs, kuram seko bezmiegs?”; Ko labāk darīt un nedarīt pirms gulētiešanas

Piemēram, muguras sāpes varētu būt pierādījums tam, ka mūsu suga sākotnēji attīstījās uz citas planētas ar mazāku gravitāciju.

Pēc doktora Elisa teiktā, neandertālieši tika sakrustoti ar citu sugu. Visticamāk, no Centaura Alfa zvaigžņu sistēmas.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment