“Viņš bija pazīstams, kā reklāmu un klipu veidotājs..”; Mūžībā aizgājis režisors, scenārists, producents un klipu veidotājs

Mūžībā aizgājis režisors, scenārists, producents un klipu veidotājs Mihails Hleborodovs. N.ā.v.es cēloņi nav zināmi. Viņam bija 56 gadi.

Mihails Hleborodovs dzimis 1967. gada 9. martā. Beidzis Valsts Teātra mākslas institūta režijas nodaļu. Pazīstams kā daudzu videoklipu un reklāmu veidotājs.

Viņš filmēja videoklipus dziesmām “Fly away”, “Dolphins” un “Cat of the Cat” grupai Mumiy Troll, Pink Flamingo un Nobody Never Alena Sviridova, “A in the Open Field” grupai White Eagle. Viņš sadarbojās arī ar tādiem izpildītājiem kā BI-2, Maša un lāči, Igors Saruhanovs, Valērija, Dmitrijs Maļikovs, Bogdans Titomirs, Alsou, Laima Vaikule, Slava.

Lasi vēl: “Esi uzmanīga! Padomā..”; Šo sieviešu vārdu nēsātājas tuvāko gadu laikā sagaida grūts periods

Viņa pirmā pieredze liela mēroga filmu režijā bija fantastiskā asa sižeta filma “Paragraph 78”, kuras pamatā ir Ivana Okhlobistina tāda paša nosaukuma stāsts. Viņa kontā ir arī filmas “78. punkts: II punkts”, “Kurjers no paradīzes”, seriāli “Pirms šāviena”, “Īslaicīgi nepieejams” un “Burvis”.

Leave a Comment