Viņķele pamatīgi sadusmota dēļ šādas situācijas; ”Par naudu prātu nenopirksi…”

Ieraksts izpelnījies plašu diskusiju komentāru sadaļā, kur vieni piekrīt bijušās ministres sašutumam, bet citi neizprot, par ko īsti ir satraukums.

“Iztēles trūkums reizēm palīdz biznesā, bet fizikas zināšanu trūkums traucē saprast, cik ātri sejai tuvojas airbag,” komentārā raksta TV autoraidījumu vadītājs Pauls Timrots, raksta tautaruna.nra.lv

Lasi vēl: Magone gatavojas lielām pārmaiņām dzīvē; Magone neslēpj, ka..

“Ja auto ir jauns, tam ir ļoti daudz dažādu drošības, avārijas novēršanas sistēmas un asistentu. Ar žiguli vai vecu audi gan var kādu nogalināt,” norāda viens no komentētājiem.

“Manuprāt, laukos ar vecu lētu žiguli un ar neeirpopas LV numuriem šādas lietas notiek bieži! Tādi nu ir tēvi ar dēliem! P.S. Naudas pieminēšana šeit vispār ir nevietā!” – uzskata komentāra autors.

“Pāris teikumi, tik daudz ietveroši. Stāsts jau nav par Porsche vai gaisa spilvenu darbību, bet par acīmredzami sāpīgu tēmu – tēva un bērna attiecībām, kas kādam gājušas secen, bet ir tik īpaši svarīgas tieši meitenēm jau kopš bērnības un tik ļoti ietekmē tālāko dzīves uztveri,” pauž komentāra autors.

COMMENTS

Leave a Comment