Lūk ko par Brieža un Manna cīņu raksta vācu mediji…

Vācu medijs Bild raksta: Ar gribēšanu vien nepietika.  IBF pasaules čempiona titulu pirmajā smagajā svarā Artūrs Manns (31 / Hanovere) Rīgā ar tehnisko nokautu pārliecinoši un bez variantiem zaudēja pasaules čempionam Mairim Briedim (36 / Latvija) jau 3 raundā.

Bild bija cīņas translētājs Vācijā. Arī citi vācu mediji raksta, ka A. Mannam pret Briedi nav bijušas cerības un cīņas gaitā nospiedošs pārsvars piederēja latvietim.

Pirms cīņas Artūrs Manns (31) bija mierīgs un draudzīgi atbildēja uz reportiera jautājumiem. Kazahstānā dzimušais bokseris vēl bija optimistisks:

“Jūtos ļoti labi, esmu gatavs uz visu. Tā noteikti ir karjeras lielākā cīņa un arī lielākā iespēja. “

 

Pati cīņa gan visu izmainīja…

 

Cīņas gaita

Mūsu Artūrs neslēpjas, sāk drosmīgi, pirmajā raundā labi sit.  Bet tad Briedis arvien vairāk ieskrienas,  uzņemas iniciatīvu no ringa centra. Otrās raunda beigās Manns saņem smagus sitienus, krīt nokdaunā, un spiests atpūsties uz ceļiem, lai atgūtos.

Vai tu seko līdzi Maira Brieža cīņām?

Trešajā raundā vietējais varonis un labākais bokseris savā svara kategorijā Briedis parāda savu klasi, ir ievērojami pārāks! Mans bez izredzēm saņem smagus sitienus vienu pēc otra un pēc otrās nokdauna tiesnesis Jergs Milke pārtrauc nevienlīdzīgo cīņu.

Lasi arī: Intars Busulis šokē cilvēkus ar ļoti dīvainu kadru no savas dzīves. Ak vai!

Tomēr visu cieņu  Arturam Mannam par drosmi. Viņš zaudēja spēcīgam pretiniekam. Jāskatās, vai viņš beidzot beigs savu boksa karjeru. Vai Briedis būs Mannu “iebliezis” atpakaļ uz Volkswagen montāžas līnijas, kur vēl nesen bokseris no Lejassaksijas strādāja…

COMMENTS

Leave a Comment