Viņi šai vasarā izies caur laimes vārtiem: Volodina nosauca tās zvaigžņu zīmes, kuru varā jūlijā būs pats liktenis

Svari

Svariem šajā laikā var rasties vēlme uzņemties pārāk daudz. Ir svarīgi iemācīties noteikt vese***s robežas un atcerēties, cik svarīga ir atpūta. Tam ir nozīme.

Izmantojiet pozitīvo enerģiju, kas jūs ieskauj, un aktīvi komunicējiet ar apkārtējiem. Šis ir arī lielisks laiks, lai izrādītu empātiju un sapratni pret citiem.

Turklāt šī nedēļa ir piemērota jaunu paziņu dibināšanai un draudzības veidošanai. Esi atvērts jaunām tikšanās reizēm, tās var sagādāt tev daudz prieka.

Jūsu draudzīgums nepaliks nepamanīts, jūs radīsiet simpātijas, kas var būt jums noderīgs. Tomēr tu mēdz būt atturīgs rīkoties. Jūs plānojat daudzas lietas, kuras nekad nesākat. Iespējams, ir pienācis laiks sakārtot lietas un koncentrēties uz svarīgāko.

Skorpions

Skorpioni, šajā laikā tev vajadzētu būt uzmanīgam, lai nepārpūlētos. Tavs ieradums darīt lietas ātri var novest pie tā, ka tu uzņemies pārāk daudz.

Jums var būt grūti pieņemt lēmumus, un jūsu vilcināšanās var radīt grūtības. Tāpēc izsveriet visus “par” un “pret”, bet neatlieciet lēmuma pieņemšanu pārāk ilgi.

Lasi vēl: Olga saņēma SMS no sen aizsaulē aizgājušās mātes, tomēr atverot īsziņu viņa pēkšņi sastinga uz vietas

Darbā Saturns tev sniedz vērtīgu palīdzību, padarot tevi īpaši organizētu. Izmantojiet šo efektivitāti, lai palīdzētu saviem draugiem vai varbūt veltītu sevi labdarībai.

Tomēr arī, šajā laikā tu vari justies noslēgts un nevēlēties atvērties pasaulei. Tas var izpausties pat impulsīvos pirkumos, ko veicat citu ietekmē.

Jums būs grūti pieņemt lēmumus, jutīsieties apmaldījušies neziņā. Atmosfēra ap jums būs saspringta, gandrīz elektrizējoša. Ja tev ir pusaudži, esi gatavs grūtībām un strīdiem. Tomēr nav vajadzības panikot. Esiet atvērti dialogam, un jūs spēsiet atrast veidus, kā samierināties.

 

Leave a Comment