Viņi peldēsies naudā un greznībā: tiek nosaukti galvenie finansiālie veiksminieki 2022. gada rudenī

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Dvīņi netērēs laiku velti un šoruden visas savas idejas varēs pārvērst īstenībā. Šajā zīmes pārstāvjiem palīdzēs labi attīstīts instinkts.

Ar tās palīdzību viņi varēs atrast visus nepieciešamos kontaktus, lai realizētu ilgtermiņa ieceres. Dvīņu ierasto dzīves gaitu var mainīt negaidīta tikšanās.

Labas ziņas ir gaidāmas 2022. gada oktobrī. Tie aktivizēs motivāciju, iedvesmu un liks Dvīņiem darboties, iemiesojot pat visdrosmīgākās idejas.

Lasi arī: Emocijas un mistika 10. septembra Pilnmēness laikā: ko darīt, nedarīt un 7 veidi kā izteikt vēlēšanos naudas un veiksmes iegūšanai

Astrologs apgalvo, ka šīs zīmes pārstāvji viegli palielinās savu peļņu. Novembris ir lieliski piemērots atpūtai, un decembris ir ideāls mēnesis jauniem projektiem.

 

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Arī Strēlniekiem gaidāms veiksmīgs rudens, kas, tāpat kā Vērsis un Dvīņi, nesīs materiālo labklājību. Šīs zīmes pārstāvji beidzot varēs uzsākt savu biznesu.

Lasi arī: Tamāra Globa pastāsta, kurām 3 zodiaka zīmēm šis septembris būs unikāls

Pastāv liela varbūtība, ka Strēlniekiem tiks piedāvāts jauns darbs.

Tomēr Strēlniekiem būs jākoncentrējas uz savu rīcību, jo viņi var palikt bez naudas. Pareizais kurss palīdzēs viņiem realizēt visus savus plānus.

 

Arī interesanti: Enerģētiski spēcīgāko zodiaka zīmju reitings – no pašas stiprākās līdz vājākajai

Leave a Comment