“Viņi nemūžam nekāps uz viena un tā paša grābekļa!”; 4 zodiaka zīmes, kuras nekad neatgriezīsies pie sava bijušā

Attiecību jomā valda pārsteidzoša dihotomija. No vienas puses, ir zodiaka zīmes, kurām piemīt neparastas spējas iedvest dzīvību vecā liesmā un dot tai otru iespēju.

No otras puses, mums ir zodiaka zīmes, kuras ir nelokāmas par to, ka nekad neatjaunos pagātnes romānu ogles. Šie indivīdi nav kā bumerangi, kas bez prāta atgriežas rokās, kas tos atbrīvoja.

Varbūt jūs esat viens no tiem, kas ātri atvadās no saviem bijušajiem, aizverot savas dzīves nodaļu uz visiem laikiem pēc attiecību beigām.

Ja tas attiecas uz jums, visticamāk, jūs piederat kādai no šīm četrām zīmēm. Un šo nelokāmo attieksmi pavada lepnuma sajūta – tas liecina par jūsu apņēmību nepadoties nostalģijas kārdinājumam.

Tomēr zem šīs stingrās fasādes slēpjas dziļāka patiesība: arī šie cilvēki bieži ir piedzīvojuši dziļas sāpes un vilšanos.

Bez liekām pūlēm noskaidrosim to četru zodiaka zīmju identitātes, kuras atsakās atskatīties:

Mežāzis

Zodiaka sfērā Mežāži ir nelokāmu principu iemiesojums. Ar savu nelokāmo fokusu uz efektivitāti, viņi uzskata, ka ideja atkal satikties ar nesaderīgu partneri ir milzīga laika un resursu izšķiešana.

Pamatojoties uz savu zemes dabu, Mežāži necieš nestabilitāti savās attiecībās. Tā vietā viņi tiecas pēc stingrības un noturības.

Reiz piedzīvojis neveiksmīgas attiecības, Mežāzis vairs nevēlas iet to pašu ceļu, pilnībā apzinoties, ka vēsture noteikti atkārtosies.

Saskaroties ar bijušo, kurš mēģina atgriezties savā dzīvē vai iesaistās rotaļīgā flirtā, Mežāzis joprojām ir apņēmīgs savā lēmumā. Viņi stingri saka “nē”, atstājot bijušajam partnerim maz cerību uz izlīgumu.

Skorpions

Skorpions ir arī viena no zodiaka zīmēm, kas kategoriski atsakās dot otro iespēju saviem bijušajiem nekādos apstākļos.

Tie, kuru ceļi ir krustojušies ar Skorpionu, pārāk labi saprot, ka nodevība tiek sagaidīta ar ātru un spēcīgu atriebību.

Lasi vēl: “Velna stunda ir pulksten 4 no rīta..”; Kāpēc cilvēks pamostas tieši šajā laikā?

Tomēr ir svarīgi atzīt, ka šī aizsardzības nostāja izriet no pašaizsardzības, nevis no ļaunprātīgiem nodomiem. Skorpioni vienkārši cenšas pasargāt sevi no turpmākām sāpēm un sirdssāpēm.

Skorpions ne tikai atsakās atjaunot romānu ar savu bijušo, bet arī uzņemas vainu par šķiršanos. Nav tā, ka viņi neatzīst sava bijušā partnera kļūdas.

Ja atrodaties Skorpiona bijušā sabiedrībā, varat būt drošs, ka viņš atklāti paudīs savu neapmierinātību. Taču arī Skorpioni ir atbildīgi par to, ka attiecībās nepamana liktenīgās nepilnības ātrāk.

Turpini lasīt, kādas vēl zodiaka zīmes ir šajā sarakstā, nākošajā lapā

Leave a Comment