“Velna stunda ir pulksten 4 no rīta..”; Kāpēc cilvēks pamostas tieši šajā laikā?

Kopš seniem laikiem nakts tika uztverta kā ļauno garu brīvības laiks, visspēcīgākais raganu un burvju darbības laiks, bet mūsu senči īpaši baidījās no pulksten 3 līdz 4, to saucot par Velna stundu.

 

Tika uzskatīts, ka tieši šajā periodā pastāvēja liels postījumu vai nelaimes gadījumu risks, par to liecina neskaitāmie atgādinājumi folklorā un daudzu tautu rakstos.

Mūsdienu pasaulē tā šķiet vienkārša māņticība, tomēr saskaņā ar statistiku tieši šajā laika periodā tiek reģistrēts lielākais murgu un uzbrukumu skaits.

Velna stunda – populāri uzskati vēsta, ka ļaunie gari īpaši aktīvi darbojas no pulksten 3 līdz 4. Aktīva darbība šajā laikā tika uzskatīta par galveno pazīmi, ka cilvēks nodarbojas ar burvestību un tādējādi ar melno spēku palīdzību nodara kaitējumu.

Velna stunda izraisīja patiesas šausmas mūsu senču vidū, šis briesmīgais laiks bija pirms pirmā gaiļa dziedāšanas, bērna piedzimšana šajā laikā bija slikta zīme, cilvēki ticēja, ka šāds cilvēks būs lemts mūžīgām ciešanām, un vienīgais veids lai mīkstinātu viņa likteni, bija kristības.

Tiek uzskatīts, ka šajā periodā līnija uz otru pasauli tiek izdzēsta, ko izmanto raganas un burvji. Šajā laikā veiktie rituāli tiek uzskatīti par īpaši spēcīgiem, tie dod vislielāko efektu, un lielākajā daļā veco grāmatu šis laiks ir norādīts kā veiksmīgākais darbam ar maģiju.

Lasi vēl: “Karma tevi ir atradusi!”; Zvaigznes no 15. līdz 20. septembrim atlaidīs sāpīgu karmas triecienu uzreiz uz 3 zīmēm

Šajā laikā, ja cilvēks neguļ vai ir pamodies, ir nervozitāte, nemiers, neapzinātas bailes un melanholija, visbiežāk pamošanās notiek murgu un tam sekojošas baiļu vai pat panikas lēkmes dēļ. Ja tā notiek, ieteicams iziet attīrīšanās rituālu un uzstādīt sev maģisku aizsardzību, jo tā ir droša zīme, ka kāds aktīvi mēģina izlauzties cauri un sabojāt jūsu enerģijas ķermeni.

Turpini lasīt, kāda ir pārējā svarīgā informācija, nākošajā lapā

Leave a Comment