“Viņi nemāk sadzīvot viens ar otru”; Zodiaka zīmes, kuras gandrīz viena otru ienīst

Jums var nebūt nekā kopīga ar cilvēku, kurš jums nepatīk, un dažreiz jūs esat tik līdzīgi, ka tas ir biedējoši. Var būt iemesli, kāpēc jūs ar viņiem nesaprotat, un dažreiz jūs kaitina tikai kaut kas viņos.

 

Zodiaka zīmes, kas nesader

Auns un Vērsis

Abas šīs zodiaka zīmes var būt spītīgas, un jūs zināt, kas notiek, ja divi neticami spītīgi cilvēki sastopas? Nav daudz, jo neviens no viņiem nav īpaši labs kompromisos vai redzēt lietas no otra cilvēka skatu punkta. Ne Aunam, ne Vērsim nepatīk, ka viņus uzskata par nepareizu, un viņi abi vienkārši sitas pret zemi, līdz kāds (parasti Auns) padodas.

Abas zīmes apņemšanos risina pilnīgi atšķirīgi, kas var izraisīt spriedzi. Aunam ir vajadzīgs zināms laiks, lai saprastu, ko viņš vēlas, un Vērsim vienmēr precīzi jāzina, kādā stāvoklī ir attiecības.

Vērsis un Ūdensvīrs

Vērsis mēdz piederēt gan cilvēkiem, gan lietām, savukārt Ūdensvīrs ir daudz neatkarīgāks. Ūdensvīri nevēlas runāt par jūtām un dod priekšroku neievērot noteikumus, savukārt Vērsim ir nepieciešams mierinājums. Vēršiem patīk, ja lietas ir stabilas, uzticamas, un viņiem ļoti rūp skaistas lietas. Ūdensvīri nevēlas, lai lietas viņus noslogo.

Abas zīmes uz dzīvi skatās pilnīgi atšķirīgi, un abām ir grūti saprast, no kurienes cēlies otrs. Vērsis centīsies virzīt savus plānus uz priekšu, strādājot ar Ūdensvīru, kurš pēc tam atkāpsies, kas satracinās Vērsi.

Dvīņi un Jaunava

Jaunavām patīk būt organizētām un vienmēr piemīt kontroles sajūta, savukārt Dvīņi ir daudz neparedzamāki un spontānāki. Dvīņi savā labā izmanto pievilcību, kas Jaunavām var šķist apšaubāma un neuzticama. Dvīņiem Jaunava var šķist pārāk jūtīga un nelīdzsvarota, kas Jaunavai nemaz nepatiks.

Viņi abi zina, kā pateikt to, kas viņiem ir prātā, bet, ja viņi sāks strīdēties, Jaunava, visticamāk, jutīsies aizvainota, un Dvīņi vienkārši netiks galā. Viņi būtībā vienkārši nesaprot viens otru.

Vēzis un Auns

Vēži ir ļoti emocionāli jutīgi, kas var būt bīstami, ja tie ir tiešā Auna tuvumā. Abi ir pazīstami ar diezgan sprādzienbīstamām cīņām. Vēži vienkārši vēlas, lai viņus saprastu, bet Aunam var nepietikt ne laika, ne enerģijas, lai sniegtu emocionālu atbalstu. Ja Auns uz kaut ko Vēža teikto reaģēs ar skarbu vārdu vai netaktisku komentāru, tad Vēzis to vēl ilgi turēs pret Aunu.

Abi ir spītīgi, bet dažādi, un, ja nebūs gan pacietīgi, gan saprotoši, jūtas tiks aizskartas un cimdi novilks.

Lauva un Jaunava

Abas zīmes cenšas palikt racionālas viena ar otru, taču neviena nesaprot, no kurienes nāk otra. Jaunavas parasti vēlas kontrolēt, un viņiem nepatīk, ja Lauva mēģina viņus vadīt. Ja Jaunava dusmojas uz Lauvu, viņa atturēsies, līdz vairs nevarēs izturēt un eksplodēs.

Jaunavas mēdz būt kritiskas pret citiem, un Lauvām nepatīk, ka viņus kritizē, kas var izraisīt zināmu naidīgumu. Lauva un Jaunava atzīmē viens otru kā bumbas ar laika degli, un abi var iedegt drošinātāju.

Lasi vēl: “Nerimstoša naudas plūsma”: Tamāra Globa nosauca zodiaka zīmi, kas kļūs bagāta līdz 2026. gadam

Jaunava un Strēlnieks

Jaunava ir pārāk piesardzīga Strēlniekam un nesaprot Strēlnieka spontāno dabu un to, kā viņš var vienkārši sakravāties un doties prom. Kad šīs divas zīmes mēģina satikties neatkarīgi no tā, vai tas ir romantiski vai profesionāli, lietas var kļūt haotiskas, jo viņi neuzticas viens otram un neko nezina par otra uzvedību. Ja jums ir divi cilvēki, kuri viens otru pārprot un nepareizi interpretē, attiecības var kļūt ļoti strīdīgas.

Turpini lasīt pārējo nesaderīgo zodiaka zīmju pārus nākošajā lapā

Leave a Comment