“Viņi nemāk sadzīvot viens ar otru”; Zodiaka zīmes, kuras gandrīz viena otru ienīst

Svari un Skorpions

Svariem nepatīk konflikti, un viņi nekad neiesaistīsies, ja nebūtu netaisnības sajūtas. Skorpioni ir kaislīgi un mīl labu cīņu. Svari kļūst dusmīgi, kad Skorpioni mēģina viņus iedzīt kādā reakcijā. Skorpioni vēlas drāmu un paliks pie Svariem, līdz to saņems. Tas, ka Svari dod priekšroku harmonijai, nenozīmē, ka viņi ir vāji; viņi cīnīsies, kad vajadzēs.

Skorpions un Lauva

Abām zīmēm ir ļoti spēcīgs raksturs, abas ir pakļautas drāmai un kaislībai. Diemžēl nevar būt divi dominanti, jo tas noved pie daudz negatīvisma un strīdiem. Cīņas starp šiem diviem ir ļoti spraigas un kļūst ļoti biedējošas.

Abi mēdz būt manipulatīvi un konkurētspējīgi, un cīnīsies un cīnīsies, līdz viens vai otrs saņems to, ko vēlas. Ja Skorpions un Lauva ir romantiski saistīti, viņu cīņas beigsies ar lielisku seksu, bet, ja viņi ir pretinieki biznesā, viņu cīņa var beigties neizšķirti.

Strēlnieks un Auns

Gan Strēlnieks, gan Auns mēdz runāt, pirms domā. Viņi nevēlas būt netaktiski un tieši, viņi vienkārši vēlas būt godīgi. Diemžēl tas, ka viņi var to izrunāt, nenozīmē, ka viņi to var izturēt, un viņi mēdz aizskart viens otra jūtas. Viņiem abiem patīk doties piedzīvojumos un patīk izmēģināt jaunas lietas, taču Auns lietas uztver pārāk nopietni, kas Strēlniekam patīk.

Mežāzis un Dvīņi

Mežāži mēdz būt ārkārtīgi atbildīgi, strādīgi un uzticami, un, lai gan Dvīņiem ir daudz lielisku īpašību, viņi viņiem nepieder. Dvīņi var būt nepastāvīgi, nepastāvīgi un nepastāvīgi. Tā kā viņi nāk no diviem pilnīgi atšķirīgiem pasaules uzskatiem, tas var būt neērti, kad viņi ir kopā. Viņi cenšas saprasties, bet nesaprotot, kā darbojas otrs, rodas tikai apjukums.

Savādi, ka Mežāža vecākiem mēdz būt Dvīņu bērni, kas abiem ir izaicinājums. Viņi var nesadzīvot, taču tas nenozīmē, ka viņos nav daudz mīlestības.

Ūdensvīrs un Vēzis

Ūdensvīrs var būt savrups un, runājot par empātiju pret citu cilvēku jūtām, nepievērš tām uzmanību. Vēži vienmēr ir gatavi dalīties ar sāpēm, prieku un dusmām, un, mēģinot to darīt kopā ar Ūdensvīru, viņi vienkārši tiek aizslēgti. Ūdensvīrs vēlas, lai Vēzis patiešām būtu viņš pats, viņš vienkārši nevēlas būt blakus, kad Vēzis jūt viņa jūtas; tas var aizskart Vēža jūtas un izraisīt sarunas un konfrontāciju.

Lasi vēl: “No 24.marta sāksies baltā svītra tavā dzīvē”; Tamāra Globa nosauca zodiaka zīmes, kuras sagaida laime

Zivis un Lauva

Zivis mēdz saprasties ar lielāko daļu cilvēku — pārāk daudz, jo viņu uzticēšanās ļauj viņām izmantot priekšrocības. Zivis dod priekšroku mierīgai dzīvei radošā pasaulē, kuru pašas ir radījušas, savukārt Lauvas plaukst, ja ir pūļa priekšā un centrā. Šīs divas zīmes vienkārši nedarbojas vienā līmenī, kas var izraisīt pārpratumus un aizvainojumu.

Ja viņi vēlas saprasties, vienam no otra ir jābūt pacietībai un sapratnei. Zivis ar prieku ļaus Lauvai būt uzmanības centrā, ja Lauva ļaus viņiem būt pašām.

Leave a Comment