Vingrojumi dubultzoda samazināšanai – ātri, viegli un iedarbīgi

Dubultzods ne pavisam neizdaiļo cilvēka tēlu. Taču nav jāsatraucas, jo ir iespēja to labot!

* Viens no pirmajiem un galvenajiem nosacījumiem, kas palīdzēs jums atbrīvoties no dubultzoda, ir staigāšana ar paceltu galvu.

* Nostājieties un iztaisnojiet plecus. Uz galvas uzlieciet biezu grāmatu un piecas minūtes pastaigājieties pa istabu. Galvenais ir uzmanīt savu stāju un nesagumst. Ja šo vingrinājumu veiksiet katru dienu, jūs ne tikai atbrīvosieties no dubultzoda, bet iegūsiet arī labu stāju.

* Maksimāli sasprindzinot sejas muskuļus, skaļi atkārtojiet patskaņus U, I un O. Trenējot sejas apakšdaļas muskuļus, panākat, ka tiek saglabāta ādas elastība un tvirtums.

* Paņemiet zobos zīmuli un ar to zīmējiet gaisā burtus. Šis vingrinājums ir lielisks arī skausta osteohondrozes mazināšanai.

* Skaistas sejas ādas un sejas formas iegūšanai palīdzēs kontrastdušas un kompreses.

* Dubultzoda samazināšanai labas ir arī dažādas tonizējošās maskas, piemēram, rauga maska. To pagatavo no 1/4 paciņas rauga, silta piena, gurķu sulas vai eļļas.

* Tik pat labas būs arī medus maskas, turklāt tās var turēt līdz pat 30 minūtēm. Masku lieto vienu vai divas reizes nedēļā, un vislabāk šo procedūru veikt pirtī.

* Ņemiet nelielu dvielīti, samērcējiet to aukstā ūdenī, nospiediet liekā ūdenī, saņemiet dvielīti aiz abiem galiem un izperiet ar to zoda apakšu. Pēc tam noslaukiet kaklu un uzklājiet šajā vietā mitrinošo krēmu. Šo vingrinājumu var veikt gan vakarā, gan no rīta.

UZMANĪBU! Tiem cilvēkiem, kam ir problēmas ar vairogdziedzeri, pirms kakla masēšanas ieteicams konsultēties ar savu ārstu.

Leave a Comment