“Viņai izdevās nosvinēt savu dzimšanas dienu!”; Vienu dienu pēc savas 79 dzimšanas dienas, mūžībā devās slavena aktrise

Marija Aleksandrovna mūžībā devās sestdien savā dzīvoklī Zooloģiskajā ielā Maskavā. Aktrisei izdevās nosvinēt savu dzimšanas dienu. Dienu pirms aiziešanas uz viņpasauli kinozvaigznei apritēja 79 gadi. Nesen Aleksandra Nosika māte piedzīvoja nopietnas veselības problēmas. Viņa cieta no atmiņas zuduma, aizgāja no mājām un pazuda.

Māksliniece dzimusi 1944. gada 18. maijā galvaspilsētā. Sterņikova absolvējusi Maskavas Mākslas teātra skolu 1965. gadā. Kinoteātrī vienlaikus debitēja Marija Aleksandrovna, spēlējot Eduarda Gavrilova un Valērija Kremņeva režisētajā filmā “Trains Go Past the Windows”. Tam sekoja lomas filmās “Maigums”, “Puika ar zobenu”, “Nešķiries no saviem mīļajiem”, “Klauns” un citās.

Skatītāji atcerējās Sterņikovas varoni zinātniskās fantastikas filmā “Viesis no nākotnes”. Marija Aleksandrovna parādījās medmāsas Šuročkas formā. 1992. gadā mākslinieks parādījās Sergeja Gurzo jaunākā psiholoģiskajā drāmā “Ka-ka-du”.

Pēc tam aktrises karjerā iestājās ilga pauze. Pēdējais attēls, kurā Sterņikova spēlēja, ir “Doki”. Filma tika izlaista 2009. gadā. Marija Aleksandrovna daudzus gadus veltīja darbam teātrī. No 1975. līdz 2005. gadam viņa bija Maly teātra aktrise.

Otro reizi Sterņikova apprecējās ar Valēriju Nosiku. Mākslinieki iepazinās filmēšanas laukumā un pamazām viņu attiecības pārauga romantiskās. Mīlnieki apprecējās. Šajā savienībā aktrise dzemdēja Aleksandru Nosiku, kurš turpināja ģimenes darbu. Trešais Sterņikovas izvēlētais ir mākslinieks Aleksejs Kudinovičs.

Lasi vēl: Ģimene apraka bojā gājušo suni, taču pēc 14 stundām notika, kas prātam neaptverams

Pērn kļuva zināms, ka Aleksandrs Nosiks nav ielaidis patēvu dzīvoklī. Iemesls bija aktrises slimība. Viņai tika diagnosticēta Alcheimera slimība.

Pats Kudinovičs pieskatīja savu sievu, bet Nosiks vispirms noalgoja mātei medmāsu un pēc tam aizveda viņu pie sevis. Vēl 2017. gadā viņam bija jādodas uz policiju: māksliniece devās uz baznīcu, bet neatcerējās mājupceļu. Divus gadus vēlāk asistents uz minūti tika apjucis un pēc tam neatrada tuvumā padomju kino zvaigzni.

COMMENTS

Leave a Comment