Ģimene apraka bojā gājušo suni, taču pēc 14 stundām notika, kas prātam neaptverams

Tās bija ļoti lielas skumjas, kuras satrieca visu ģimeni. Ģimene ar šausmām atcerās kā 27 gadus atpakaļ viņu ģimenes mīluli – suni nobrauca automašīna pie viņu mājas.

 

Diemžēl ģimenes mīluli izglābt neizdevās un suns devās uz citiem medību laukiem saimnieces Helēnas rokās. Jūs jau zināt, ka reizēm dzīvē notiek neizskaidrojamas lietas. Nākamajā dienā no rīta pēc suņa zaudēšanas netika neticams brīnums. Ģimene nespēja noticēt savām acīm.

 

Suņa saimniece 1991. gadā devās uz televīzijas šovu, kur dalījās šī stāsta detaļās ar šo neparasto notikumu. Visiem bija grūti noticēt tam ko sieviete stāsta. Kamēr Helēnas vīrs strādāja, viņa bija dārzā un vēroja savus bērnus, kuri rotaļājās pagalmā. Pēkšņi viņa ieraudzīja sunītes Megijas nav blakus.

 

Pēc brīža viņa dzirdēja skaļu blīkšķi.

“Es piegāju pie mūsu pagalma vārtiņiem”, — stāsta Helēna intervijā. — Es redzēju, ka mūsu ģimenes mīlule guļ visa asīnīm noklāta.

 

Lasi vēl: “Pielīdzināms Einšteinam..”; 3 zodiaka zīmes, kurām ir īpaši augsts intelekts

 

Megiju neizdevās glābt, viņa pārstāja elpot un viņas sirsniņa pārtrauca sisties. Sunīte gāja bojā savas saimnieces rokās. Viņa negribēja, lai bērni redz suņa aiziešanu mūžībā, tādēļ lika bērniem iet istabā.

 

 

Turpini lasīt, kas šokējošs notika tālāk, nākošajā lapā

Leave a Comment