”Viņa visas sievas izturējās pret mani kā pret kalponi un vēl briesmīgāk” Kā dzīvo ukrainiete, kas apprecējusies ar arābu

Olga savu nākamo vīru satika institūtā. Meitenei patika pieticīgais un klusais Ali. Viņa apbrīnoja sava izvēlētā puiša inteliģenci un piekāpīgo raksturu un bieži lepojās ar  viņu draugiem.

 

“Meitenes,  jums vajadzēja redzēt, ar kādu cieņu viņš izturas pret saviem vecākiem. Viņš  ir gatavs pārcelties uz savas izredzētās dzimteni, kad Ali izteica laulības priekšlikumu mūsu varonei. Olga agri zaudēja vecākus, nekas viņu nenoturēja Kijivā. Meitene bija gatava sekot mīļotajam pat līdz pasaules galam.

 

Olgai par pārsteigumu pretimnākošais Ali savā dzimtenē pārvērtās par stingru un valdonīgu vīru. Jauniete atvadījās no savām vecajām drēbēm, galvu sasienot ar šalli. Pēc meitas piedzimšanas Ali šokēja sievu ar ziņām par gaidāmajām kāzām. Jaunā arābiete kļuva par Ali vecāku mīļāko, kuriem nepatika svešā vedekla un viņas meita. Amina, kā viņu tagad sauca, dzemdēja Ali ilgi gaidīto dēlu. Vīrietis mīlēja savu skaisto sievu un lepojās ar savu mantinieku.

Drīz Olgai un viņas meitai bija jāpārvācas uz mājas piebūvi. Vīrs paskaidroja, ka, saka, vietas par maz. Drīz vien Ali pārstāja apmeklēt sievu pavisam. Mājkalpotāja reiz Olgai pačukstēja, ka Ali ģimene gatavojas gaidāmajām kāzām.

 

Lasi vēl: Dižā Vanga reiz teica: Šīs 3 zodiaka zīmes 2023.gada februārī spēs pēkšņi kļūt bagātas un apkārtējie viņus apskaudīs

 

Vīrietis apprecējās trešo reizi. Olgas pasaule sabruka pilnībā. Sieviete nesaprata, ko darīt tālāk un pie kā vērsties pēc palīdzības svešā zemē. Ali izbaudīja jaunu laulību, neaizmirstot par savu mīļāko Olgu. Ali sievas un viņa māte izturējās pret Olgu kā pret kalponi.

 

Ukrainiete bija ieslēgta pagalmā. Viņa bez vīra nekur nedrīkstēja iet. Sieviete brīnumainā dēļ vērsās Ukrainas Drošības dienestā. Varas iestādes palīdzēja tautietei atgriezties dzimtenē, tomēr mazā Aiša palika pie tēva.

Uz sievietes lūgumiem Ukrainas varas iestādes tikai paraustīja plecus. “Tie ir viņu likumi. Nebija vajadzības tur iet,” savulaik ieteicās viens no Cilvēktiesību padomes darbiniekiem. Šodien Olga dzīvo Ukrainā. Sieviete savu meitu nav redzējusi piecus  gadus. Aišas tēvs aizliedz meitenei sazināties ar māti.

Leave a Comment