”Viņa atradās maisā ar sasietām rokām” 19.augustā atrasta noslepkavota 9 gadus jauna meitene. Šī ziņa pāršalca pasauli

Kam tādam ir ļoti grūti noticēt…20. augustā parādījās šausminošas detaļas par nogalināto 9 gadus veco Anastasiju no Tjumeņa, Krievijas. Par to paziņoja REN TV.

Kā zināms iepriekš, sadalītais līķis tika atrasts 19. augustā niedrājos, ezera krastā. Tomēr situācija izrādījās sliktāka: mirušā Nastja tika atrasta melnā maisā, viņas rokas bija sasietas ar stiepli, un mute bija aizlīmēta ar skoču.

Baisās detaļas ar to nebeidzas, jo aizturētais meitenes kaimiņš, pēc neoficiālas informācijas, tika notverts pirms Nastjas pazušanas un, visticamāk, nebija iesaistīts slepkavībā. Vīrietis tika aizturēts aizdomās par 10 gadus veca zēna izvarošanu.

Lasi vēl: Jaunieši tiešraidē parāda kā nodarbojās ar seksu un vēl ”ietago” meitenes tēvu

Atgādinām, ka Nastja pazuda 30. jūnijā, kad no rīta izgāja no mājām, lai blakus esošajā mājā, ”noķertu” Wi-Fi, un lejupielādētu mobilo spēli. Diemžēl meiteni ģimene sāka meklēt vēlu – tikai vakarā. Sākumā meklējām tikai paši.

Radinieki nolēma sazināties ar likumsargiem tikai pazušanas otrajā dienā. Pazudušās meitenes gadījumā nebija iespējams atrast pavedienus. Tomēr nākamajā dienā pēc Nastjas pazušanas kāds vīrietis no tās pašas mājas sadedzināja savas mantas un pēc tam  izlēca pa logu. Viņš nomira slimnīcā.

Nastja uzauga lielā ģimenē bez mātes. Pirms dažiem gadiem viņa pameta ģimeni. Bērnu audzināšanu pildīja tikai tēvs, kurš pirms tam bija dienējis kolonijā.

Izsakām līdzjūtību Krievijā meitenes ģimenei!

COMMENTS

Leave a Comment