Vilku medības šajā gadalaikā ir atļautas tikai ar atbilstošu dokumentāciju

Tā kā 2020.gada sezonā nomedīto vilku kvota tuvojas limitam, šo plēsēju medības būs atļautas tikai ar atbilstošu pieteikšanos, sadarbībā ar Valsts meža dienesta vecāko inženieri medību jautājumos.

Līdz ar to dienests ir paziņojis. Desmitgažu mija, divi tūkstoši divdesmit divi līdz divi tūkstoši divdesmit trīs. Sākoties 2018. gada medībām, VMD paziņoja par pieļaujamo izķeramo vilku skaitu, kopā divsimt astoņdesmit dvēseles.

Šī gada sākums. Decembra vēsumā mūs sasniedza ziņas par divsimt septiņdesmit vilku nokaušanu. Kā noteicis VMD, vilku medības ir pieļaujamas tikai noteiktā kārtībā, iepriekš saskaņojot ar VMD vecāko mežsaimniecības inženieri, līdz noteiktais vilku daudzums tiek nokauts, sākot, kad atlikuši tikai 10. Dienests noskaidroja, ka tas ir būtiski, lai netiktu pārsniegta atļautā vilku nomedīšanas kvota.

COMMENTS

  • <cite class="fn">gate io nedir</cite>

    After reading your article, it reminded me of some things about gate io that I studied before. The content is similar to yours, but your thinking is very special, which gave me a different idea. Thank you. But I still have some questions I want to ask you, I will always pay attention. Thanks.

Leave a Comment