VIDEO: Tas sāksies jau svētdien un turpināises 2 nedēļas! Bricis nāk klajā ar biedējošām prognozēm

Labi zināmais laika ziņu moderators Toms Bricis ir skaidri un precīzi izteicies par tuvāko divu nedēļu laika prognozēm. Viņš detalizēti aprakstīja gaidāmo laika situāciju Latvijā, īpaši akcentējot tuvojamies svētkus.

Tomēr realitāte liecina, ka prognozes nav tik vienkāršas, kā varētu šķist. Mēs esam piedzīvojuši vairāk nekā mēneša garumu ar nepieredzēti aukstu ziemu, un tagad sākas intensīvāks atkušņa periods, kas ietekmēs visu valsti.

Ir svarīgi atzīmēt, ka lielākajā daļā Latvijas sniega sega ir samazinājusies vai tuvojas tam, lai pilnībā izkustu . Tas rada pamatotas bažas par iespējamiem plūdiem, īpaši atceroties iepriekšējo gadu.

Toms Bricis skaidri norāda uz potenciālajām problēmām, kas var rasties šajā sarežģītajā laika apstākļu situācijā, un uzsver, ka tās var būt nopietnas un neizbēgamas. Šī informācija uzrunā cilvēkus, mudinot rūpīgi sekot laika ziņām un ņemt vērā iespējamās ārkārtas situācijas.

Bricis prognozē, ka sestdienas otrajā pusē Kurzemē sāks kustēties ledus un sniegs, jo temperatūra kļūs siltāka, sasniedzot ap 3 līdz 6 grādiem.

Šī temperatūras paaugstināšanās ietekmēs ātru kušanu, it īpaši šajā reģionā. Pārējā Latvijā sniega kušana sāksies jau sestdienas naktī, kad temperatūra vietām pacelsies ap 6 grādiem.

Lasi vēl: Paziņotas ļoti skumjas ziņas par Allu Pugačovu! Apbēdināti ne tikai fani, bet arī tuvākie ģimenes locekļi

Tomēr Latgalē temperatūra būs nedaudz zemāka, un sniegs kusīs lēnāk. Šajā situācijā rodas jautājums par to, kur slēpjas problēma. Situācija krasi pasliktināsies jau svētdien!

Lasi raksta turpinājumu nākamajā lapā

Leave a Comment