VIDEO. Mūziķa Valtera Frīdenberga līgava Kristīne atklāj sirdi plosošus faktus par viņa pēdējām dzīves dienām

Foto – ekrānuzņēmums

Kristīne stāsta, ka pēc tam, kad Valters bija devies “prom”, nākošā diena bijusi vairāk tāds kā atslābums, kā vieglums – tieši tā viņa arī esot jutusies. Viņa saka, ka tas ir vairāk stāsts par to, ka viņa diendienā bija pavadījusi ar Valteru kopā, slim****cā, arī tad, kad viņš jau bija pieslēgts pie elpošanas sistēmas, un viņa varēja redzēt, kā nā**e atnāk – kā viņš to redz, kā skatās tālumā, kā sarunājas ar saviem senčiem. Pirms tam par ko tādu viņa bija tikai dzirdējusi nostāstos.

Foto – ekrānuzņēmums

Viņa neslēpj, ka viņa ir pateicīga, ka viņai ir tāda pieredze, jo Valters esot devies prom tad, kad bijis tam gatavs. Nākošajā dienā bijusi tā atvieglojuma sajūta, un viņa to skaidro ar to, ka līdz tam viņa bija ļoti fokusējusies uz viņu, jo viņam sāpēja, bet tad iestājas šis te atslābums…

Lasi vēl “Tas atnāks no ļoti tāliem dienvidiem…” – ar negaidītām ziņām pirmdienas rītā klajā nāk meteorologs Toms Bricis. Vai gaidāmi jauni siltuma rekordi?

Kristīne norāda, ka lielākā daļa cilvēku baidās šādā brīdī būt blakus, viņi drīzāk grib, ka tad, kad tuvinieks ir devies mūžībā, viņiem vienkārši piezvana no Slim**cas un to paziņo. Jo cilvēki nezina, baidās, ko iesākt ar savām emocijām? Kristīne uzskata, ka viņai šī pieredze un dzīves skola ir bijusi ļoti vērtīga, jo arī pēc notikušā gribas dzīvot apzinīgāk un vairāk novērtēt dzīves mirkļus.

Leave a Comment