VIDEO: Izskatīgā dziedātāja Dināra Rudāne atklājusi, ka viņai ar 80 gadus veco miljonāru Krūmiņu ir īpašas attiecības

VIDEO! Izskatīgā dziedātāja Dināra Rudāne atklāti paziņojusi, ka viņai ar 80 gadus veco miljonāru Krūmiņu tik tiešām ir īpašas attiecības. Tomēr, kā gan to saprast? 

Pavisam nesen Latvijā svinējām ievērojamā miljonāra Jūlija Krūmiņa 80. dzimšanas dienu. Šo svarīgo notikumu godinājām ar greznu balli, kur piedalījās gan vietējie mākslinieki, gan starptautiski pazīstami talanti, radot neaizmirstamu pasākumu.

Tomēr vēlāk Jūlijs dalījās ar savām sajūtām par balli TV šova “Slavenības. Bez filtra” vadītājai Katrīnei Vasiļevskai. Viņš atklāja, ka, neskatoties uz ballītes svinīgumu, viņš tomēr nebija pilnīgi apmierināts, novērtējot to ar 7 vai 7,5 punktiem no iespējamajiem 10.

Kā vienu no nelielajiem trūkumiem Jūlijs minēja plānu, ka ballē bija paredzēts Maestro Raimonda Paula uzstāšanās kā viesim, taču diemžēl viņš nevarēja piedalīties.

Tomēr Jūlijam sagādāja prieks un patīkamas emocijas Maksims Galkins, kurš ne tikai bija klāt, bet arī iepriecināja klātesošos, nodziedājot dažas populāras dziesmas, tostarp arī “Prāta Vētras”, un tas viss “tīrā” latviešu valodā.

Ar šo neparedzēto pagriezienu pasākumā Maksims radīja patīkamu pārsteigumu un piedzīvojumu visiem klātesošajiem.

Uz lieliskās ballītes, ko rīkoja Jūlijs Krūmiņš, TV šova “Slavenības. Bez filtra” vadītāja Katrīne Vasiļevska bija laimīga satikties ar Latvijas mūzikas pasaulē ievērojamu dziedātāju Dināru Rudāni.

Tieši tad atklājās, kāda ļoti interesanta lieta, kas saistīta ar Krūmiņu!

Lasi raksta turpinājumu nākamajā lapā

Leave a Comment