Vēzim nebūs viegli, bet Jaunavai diena ar emocionālām svārstībām; Dienas prognoze 16. augustam visām zīmēm

Piektdien, 2024. gada 16. augustā, daudzi cilvēki var izjust spēcīgu nostalģiju un nožēlu, prognozē eksperte Irina Bogdana. Portāla Spogulis žurnālisti detalizēti iepazinās ar ekspertes prognozi.

Auns (21. marts – 19. aprīlis)

Auns šodien būs uzmanības centrā un būs īsts dārgakmens jebkurā kompānijā. Tava pašpārliecinātība palīdzēs tev visur justies gaidītam. Cilvēki tevi uzklausīs un cienīs. Nevilcinies runāt tieši – pat ja tas ne vienmēr būs maigi, bet saprotami.

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)

Vērsis uzsāks jaunu dzīves posmu. Iespējams, tu beidzot izlemsi spert kādu svarīgu soli. Neuztraucieties: viss notiek vislabākajā virzienā, un jums viss izdosies. Rīkojies drosmīgi.

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)

Dvīņus gaida interesanti piedāvājumi un neparasti apstākļi. Iespējams, tev neizdosies ar kādu vienoties uzreiz, tāpēc nesteidzies. Ļauj notikumiem attīstīties savā tempā.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)

Vēžiem šī diena nebūs viegla. Jūs nespēsiet atrisināt kādu jautājumu saviem spēkiem, un jums nāksies lūgt palīdzību. Neatliek lietas uz vēlāku laiku.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)

Lauvām šodien vajadzētu pievērsties nopietnām lietām un liela mēroga uzdevumiem. Tev būs vairāki risinājuma varianti, taču nesteigsies ar savu izvēli un nesteigsies ar lietu risināšanu.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Jaunavas diena būs emocionālu svārstību pilna. Centies savākties un nomierināties. Kaut kas var tevi sadusmot, un tev radīsies vēlme to noskaidrot. Ir svarīgi laikus apstāties.

Lasi arī: Labāk nekā čebureki un belaši! Kā ātri izcept šādu super konditorejas uzkodu

Svari (23. septembris – 22. oktobris)

Svariem šī ir lieliska diena sākumiem un jauniem projektiem. Tev viss izdosies, rīkojies drosmīgi. Turklāt ģimene un draugi sniegs tev pilnīgu atbalstu.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk par pārējām zīmēm

Leave a Comment