Vēzim nebūs viegli, bet Jaunavai diena ar emocionālām svārstībām; Dienas prognoze 16. augustam visām zīmēm

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)

Skorpioniem būs labvēlīga diena. Tu būsi optimistiski noskaņots, taču esi gatavs, ka tavi plāni var tikt izjaukti. Izrādiet elastību un nekļūstiet panikā – viss ir uz labo pusi.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)

Strēlniekiem vajadzētu atturēties no pirkumiem un lieliem finansiāliem ieguldījumiem. Pastāv risks iztērēt naudu par nekvalitatīvām precēm un negodprātīgiem pakalpojumiem. Iespējami neparedzēti apstākļi un neveiksmes plānos. Paliec mierīgs un risini radušās problēmas.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)

Diena būs izaicinājumu pilna situācijām, kas sagādās izaicinājumu Mežāžiem. Tev nāksies kļūt par vēstnesi un kādam paziņot nepatīkamas ziņas. Tomēr tas ir cēls pasākums, tāpēc paveic to bez vilcināšanās vai nožēlas.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)

Ūdensvīriem šī diena būs veiksmīga. Tu spēsi tikt galā ar jebkuru uzdevumu. Tavi lēmumi būs gudri un pareizi, un rezultāti tevi iepriecinās.

Zivis (19. februāris – 20. marts)

Šodien Zivīm tiks uzticēti svarīgi un apjomīgi uzdevumi. Daudzi lūgs tavu palīdzību. Noteikti palīdzi, bet neaizmirsti arī par savām interesēm. Esi piesardzīgs pret manipulatoriem, kuri var mēģināt tevi kontrolēt. Neļauj viņiem kāpt tev uz galvas.

Leave a Comment