Vēžiem jābūt uzmanīgiem, bet Zivīm veiksmīga diena mīlestībā; Dienas prognoze 20. augustam visām zīmēm

Otrdiena, 2024. gada 20. augusts, eksperte Irina Bogdana paziņo par labvēlīgu un veiksmīgu dienu vairumam zvaigžņu zīmju.

Spogulis žurnālisti noskaidroja, kas katru zvaigžņu apļa pārstāvi gaida šajā nedēļas nogalē.

Auns (21. marts – 19. aprīlis)

Auns šodien var darīt tikai to, kas sagādā prieku un prieku. Tas izrādīsies arī ļoti izdevīgi un ietaupīs laiku.

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)

Kopumā šī diena ir veiksmīga. Tomēr nevajadzētu izdomāt problēmas no tukša gaisa. Neņem vērā svešu cilvēku padomus, labāk pārrunā savas raizes un šaubas ar tuvu cilvēku.

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)

Šodien Dvīņi sagaida strīdus un šķiršanos. Turklāt tieši tu būsi šķiršanās iniciators. Iespējams, šis zaudējums tev patiesībā pavērs jaunus apvāršņus.

Lasi arī: Kā pareizi uzglabāt sēnes: eksperts atklāj, kā pagarināt to “dzīvi” ledusskapī

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)

Vēžiem vajadzētu būt pēc iespējas uzmanīgākiem un modrākiem, lai nepalaistu garām svarīgus brīžus. Ārējā labklājība var slēpt problēmu, kas jārisina nekavējoties.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)

Lauvas gaida sarežģīta diena. Tev būs jāpieņem sarežģīts lēmums, un izvēles nebūs. Seko savam plānam un centies katrā situācijā atrast pozitīvos aspektus.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Jaunavām šī diena veidojas diezgan labi. Iespējams, tu nokavēsi kaut ko svarīgu, bet tas nekas – tu visu nokavēsi. Nebaidies mazliet novirzīties no iepriekš noteiktā plāna.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)

Šī diena Svariem nebūs viegla. Kādā brīdī tev radīsies vēlme pārkāpt noteikumus vai iegādāties kaut ko pilnīgi nevajadzīgu. Neļaujies šiem kārdinājumiem, citādi būs grūti labot situāciju.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)

Skorpioniem vajadzētu izvairīties no lietām, kurās tu neesi eksperts. Šodien centies nepārēsties un ierobežot saldumus. Problēmas risinājums var nākt pie tevis pavisam negaidīti.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)

Strēlniekiem vajadzētu pievērst uzmanību ģimenei, personīgajām attiecībām un mīlestībai. Šī ir lieliska diena, lai apprecētos – jūsu savienība būs stipra un laimīga.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)

Mežāzim ieteicams šo dienu pavadīt kopā ar ģimeni un mīļajiem. Tev nevajadzētu censties strādāt – tavi pūliņi nedos gaidītos rezultātus. Labāk pavadīt laiku kopā ar ģimeni piknikā dabā.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)

Ūdensvīri šodien var tikt pakļauti riskam. Tu izjutīsi pastāvīgu satraukumu un bailes. Centies atslābināties un nekomplicēt situāciju. Patiesībā viss ir daudz vienkāršāk: neviens tevi neseko un nevēlas tev kaitēt.

Zivis (19. februāris – 20. marts)

Mīlestībā esošajām Zivīm šī diena izvērtīsies ļoti veiksmīga – jūsu jūtas ir abpusējas. Tomēr šis nav īstais laiks atmaksāt parādus.

Leave a Comment