Vērsim vajadzēs palīdzību, bet Skorpionam būs sarežģīta diena; Dienas prognoze 12. augustam visām zīmēm

Saskaņā ar Irinas Bogdanas dienas prognozi, pirmdiena, 2024. gada 12. augusts, būs nelabvēlīga diena. Spogulis žurnālisti noskaidroja, kas šajā dienā gaida katru zvaigžņu apļa pārstāvi.

Auns (21. marts – 19. aprīlis)

Aunam būs daudz darāmā, un, iegrimstot dažādās lietās un uzdevumos, tu vari palaist garām kaut ko svarīgu. Pastāv iespēja, ka kaut kas vai kāds nozīmīgs cilvēks pametīs tavu dzīvi vai arī tu palaidīsi garām svarīgas iespējas un izdevības. Esi uzmanīgs un centies kontrolēt lietas.

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)

Vērsis nespēs tikt galā ar kādu uzdevumu bez palīdzības. Nevilcinies lūgt atbalstu, un tad viss izdosies. Svarīgi ir arī ticēt pozitīva iznākuma iespējai. Šis nav laiks šaubām un lietu atlikšanai.

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)

Dvīņu plāni sāks brukt no rīta. Kāds cilvēks var negaidīti parādīties vai piezvanīt. Notikumi sāks kļūt drudžaini, tāpēc labāk atlikt svarīgas lietas uz vēlāku dienas laiku.

Lasi arī: Diemžēl šīs 3 zvaigžņu zīmes kāds 2024. gada vasarā pievils un jums nāksies liet rūgtas asaras

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)

Vēži ir ideju pilni un vēlas paveikt pēc iespējas vairāk, taču šodien tavas iespējas ir ierobežotas. Tas var izraisīt nervozitāti un pārrāvumus tavos tuvākajos. Astrologs iesaka uzņemties kontroli pār sevi un ļauties plūsmai – tu nespēsi mainīt situāciju.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)

Šodien Lauvas gaida pārsteigumi un negaidīti notikumi. Pēcpusdienā pievērs uzmanību savai intuīcijai – tā tev pateiks, kā rīkoties pareizi. Vakarā gaidi svarīgus jaunumus.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Jaunavām šī diena būs izšķiroša dažos jautājumos. Esi gatavs izmaiņām plānos un esi elastīgs. Neļauj, lai apjukums tevi pārņem – pretējā gadījumā var tikt pieļautas kļūdas.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment