Vērsim būs lieliska diena, bet Dvīņiem rūpīgi jādomā par katru vārdu; Dienas prognoze 30. augustam visām zīmēm

Eksperte Irina Bogdan pastāstīja zvaigžņu zīmēm, ko sagaidīt no piektdienas, 2024. gada 30. augusta, kas, pēc ekspertes domām, būs neitrāla diena.

Ziņu portāla Spogulis žurnālisti strādāja ar pilnu ekspertes prognozi.

Auns (21. marts – 19. aprīlis)

Auniem šodien būs labu darbu diena. Atbalsti un palīdzi apkārtējiem. Bumeranga likums tev darbosies īpaši spēcīgi.

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)

Vēršiem būs lieliska diena: viss izdosies viegli un ātri. Tev izdosies atrast domubiedrus un iegūt jaunus draugus, kā arī palīdzēt kādam, kurš savukārt palīdzēs tev.

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)

Dvīņi rūpīgi pārdomā katru vārdu, pirms kaut ko saka. Šī ir laba diena sarunām un sanāksmēm.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)

Vēžus gaida pārmaiņu diena. Sāc pārmaiņas ar sevi. Ja tev ir grandiozi plāni, šodien ir laiks sākt tos īstenot. Tas ietver arī atteikšanos no sliktiem ieradumiem, diētas ievērošanu un citus centienus.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)

Lauvas šodien izbaudīs socializēšanos un priecīgu atmosfēru. Tevi ieskauj tikai patīkami un pozitīvi noskaņoti cilvēki. Turklāt kāds kolēģis dalīsies ar tevi interesantā un vērtīgā informācijā.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Jaunavas vīrieši šodien var pārskatīt savus principus. Tevī varētu notikt būtiskas pārmaiņas vai pat kaut kas ierasts varētu sabrukt. Personīgajā dzīvē sagaidi atzīšanos mīlestībā.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)

Svariem vajadzētu pievērsties finansiālu jautājumu risināšanai. Tu spēsi veiksmīgi tikt galā arī ar personīgajām problēmām, un šajā ziņā tev palīdzēs uzticami, lai arī negaidīti sabiedrotie.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)

Skorpioni dodas pareizajā virzienā. Centies parādīt visus savus talantus un spējas profesionālajā jomā. Tomēr izvairies no lieliem pirkumiem, lai neiekultos parādos.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)

Strēlniekus gaida labvēlīga diena ar pozitīviem pārsteigumiem. Šis ir lielisks laiks, lai plānotu svarīgus ceļojumus. Esi drosmīgs un nebaidies riskēt – tu tiksi apbalvots ar pelnītu atlīdzību.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)

Mežāzis šodien saskarsies ar riska iespēju. Tomēr nebaidies riskēt – rezultāti tevi var pārsteigt. Rīkojies drosmīgi un zini, ka tavi centieni nebūs veltīgi.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)

Ūdensvīru gaida produktīva un veiksmīga diena. Nepaliec malā, esi aktīvs. Tevi atbalstīs, un tev nevajadzētu pretoties šai palīdzībai.

Zivis (19. februāris – 20. marts)

Zivīm šajā dienā izdosies nodibināt interesantas un nozīmīgas pazīšanās. Šie jaunie sakari tuvākajā nākotnē tev būs ļoti noderīgi.

Leave a Comment