Vecmāmiņa kāzās iedeva dāvanu. Pēctam kad mēs to atvērām uzreiz satingu

Tas laimīgais un bezrūpīgais periods pēc kāzām! Beidzot var atpūsties un izbaudīt laiku, ko var pavadīt kopā. Un, protams, izpētīt kāzu dāvanas.

Tā darīja arī Gatis un Ilze – jaunlaulātie. Starp kārbu un aplokšņu kaudzēm viņi pamanīja neparastu kāzu dāvanu. To bija uzdāvinājusi līgavas vecmāmiņa. Kas gan tur bija?

Neparastā dāvana

Tajā rītā Gatis un Ilze piecēlās vēlu. Pēc kāzu svinībām viņiem beidzot izdevās kārtīgi izgulēties. Gatis jutās laimīgs: atverot acis, viņš blakus ieraudzīja saldi guļošo Ilzi. Noskūpstījis viņu, viņš ļāva viņai vēl nedaudz pagulēt. Viņa acu priekšā bija galds, uz kura bija puķes, šampanieša pudeles un izsaiņotas kāzu dāvanas.

Starp tām atradās vecs ātrvāres katls – neparasta kāzu dāvana, ko bija pasniegusi līgavas vecmāmiņa. Gatis klusi pasmaidīja.

* “Par ko smejies, mīļais?” – Ilze atvēra acis.

* – 70. gadu katls, ko mums dāvināja tava vecmāmiņa, vajag tik ko tādu izdomāt!

* Esi žēlīgāks, mīļais. Vecmāmiņa jau ir pieredzējusi savus gadus, bet viņa vēlējās mūs priecēt. Tāda lieta agrāk bija īsta vērtība.

* Un tostu izteica: “Šajā katliņā jūs varēsiet pagatavot sev jaunu dzīvokli”. Gatis atcerējās šo īpašo brīdi un salīdzināja šo dāvanu ar Aladina lampu.

Vai tu zini no kurām populārām ārzemju filmām ir šie kadri?

Pārbaudi savas zināšanas un aizpildi testu par slavenām ārzemju filmām!

1 / 2

Vai tu zini no kuras slavenas ārzemju filmas ir šis kadrs?

2 / 2

Vai tu zini no kuras slavenas ārzemju filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 73%

0%

Tomēr Gatis nolēma rūpīgāk izpētīt katli un ielūkojās tā iekšienē. Kad viņš saprata, kas tur atrodas, viņš pārsteigumā sastinga!

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment