Vecmāmiņa gatavo ļoti garšīgu zupu, nespēju noturēties un pagatavoju arī: Tik garšīgu zupu sen nebiju ēdusi!

Lai turpinātu gatavošanu, ielejiet 500 mililitrus ūdens pannā ar sautētajām sastāvdaļām un rūpīgi samaisiet, nodrošinot, ka visi miltu gabali pilnībā izšķīst. Šis posms ir svarīgs, lai sasniegtu vienmērīgu un gludu konsistenci mūsu zupai. Pēc tam pievienojiet vēl 1,5 litrus ūdens, lai izveidotu pilnvērtīgu zupu.

Pēc tam, ņemiet četrus vidēja izmēra kartupeļus un sagrieziet tos nelielos kubiņos vai šķēlītēs. Šis ir būtisks solis, kas nodrošinās, ka kartupeļi vienmērīgi sagatavojas un rada pilnīgu tekstūru un garšu mūsu ēdienā.

Kartupeļus pievieno katliņā kopā ar visām citām sastāvdaļām. Pēc tam ūdenim tiek atļauts uzvārīties, un vārīšanās process notiek uz vidējas uguns, ar pannas vāku aptuveni 10 minūtes. Šī ir svarīga posma, lai nodrošinātu, ka kartupeļi kļūst mīksti un iegūst zupai raksturīgo konsistenci, vienlaikus saglabājot visu sastāvdaļu garšas.

Pēc tam, mēs ņemam 250 gramus baltās zivju filejas un to sagriežam kubiņos. Šajā posmā ir svarīgi saglabāt zivju tekstūru, tāpēc nav nepieciešams sasmalcināt to pārāk smalki. Šāda zivju kubiņu izmantošana zupā nodrošina, ka zivis ir pamanāmas un piedāvā ikvienam ēdiena gabaliņu baudījumu. Es izmantoju pikšu zivi, bet varat izvēlēties arī citu šķirni pēc savas gaumes un pieejamības.

Tālāk nepieciešams sagatavot arī 250 gramus sarkanās zivju filejas, jebkura veida ir piemērota. To arī sagriežam lielos kubiņos, saglabājot zivju struktūru un nodrošinot, ka tās būs pamanāmas un piedāvās garšas kāpumu katrā kumosā. Šāda zivju sagriešana ne tikai piešķir estētiku, bet arī palīdz saglabāt zivju šķiedras un sulu, padarot zupu daudz bagātīgāku garšas ziņā.

Zivju kubiņus ievieto katlā un rūpīgi samaisa ar pārējām sastāvdaļām. Tad pievieno garšvielas pēc savas gaumes: sāli un melnos piparus. Šīs garšvielas papildinās zupas garšu ar siltumu un rūgtumu, radot harmonisku garšu kopainu. Sāli un piparus var pielāgot atbilstoši personīgajām vēlmēm, lai sasniegtu ideālo garšas līdzsvaru.

Zupu vāra uz lēnas uguns apmēram 8-10 minūtes, šis laiks ir pietiekams, lai gan kartupeļi, gan zivs kļūtu mīksti un gatavi. Kad ēdiens ir gatavs, beigās pievieno smalki sagrieztu dilles, kas piešķirs zupai svaigu un aromātisku garšu. Dillēm ir spēcīga un atpazīstama garša, kas harmonēs ar citām sastāvdaļām un padarīs zupu vēl baudāmāku.

Lai uzlabotu zupu, noteikti pievienojiet svaigi spiestu citrona sulu. Pēc tam rūpīgi visu vēlreiz samaisiet, lai sastāvdaļas būtu vienmērīgi apvienotas un citrona sula vienmērīgi izkliedētos visā zupā. Kad zupa ir gatava, to varēs pasniegt un baudīt. Šis papildinājums ar citrona sulu pievienos svaigumu un vieglu skābumu zupai, padarot to par vēl izteiktāku un baudāmāku ēdienu.

Šī zupa izrādījās ārkārtīgi garšīga, ar intensīvu aromātu un bagātīgu garšu! Man un manai ģimenei tā patika ļoti! Šī zupa sniedza ne tikai garīgu apmierinājumu, bet arī sajūtu siltuma un mājīguma. Esam priecīgi, ka izmēģinājām šo recepti un baudījām tās izcilās garšas un kvalitātes piedzīvojumu kopā.

Leave a Comment