“Varbūt viņi tomēr kaut kad to sapratīs…” – stiliste Indra Salceviča pastāsta smieklīgu veidu, kā “atšūt” pārāk uzmācīgus vīriešus soctīklos

Foto – ekrānuzņēmums

Stiliste un modes māksliniece Indra Salceviča, piedaloties raidījumā “Kad viņas satiekas” pastāstīja par to, kas, viņasprāt, ir jāizdara ikvienai sievietei, ja dzīvē noticis tā, ka attiecības ar mīļoto vīrieti ir izjukušas.

Runājot par attāluma attiecībām, Indrai ir savs viedoklis: “Es tomēr gribētu partnerattiecības, kas ietver sevī arī kopdzīvi. Es arī īsti neticu tādām attiecībām, kad viens no otra dzīvo tūkstošiem kilometru attālumā. Jo nu nevar nomainīt pēkšņi visu savu dzīvi, jo tev te ir darbs, pienākumi, visiem ir jāstrādā, bērniem ir jāskolojas.”

Indra uzskata, ka arī modelis, ka viens dzīvo attālumā, bet otrs paliek tur, kur ir, nav pieņemams arī no ceļošanas aspekta. “Nu, neesam mēs tik turīgi, lai tagad sakravātu, kad grib čemodānus un dotos uzreiz pie tā otra.”

Izpildi šo testu!

Noskaidro savas zināšanas par latviešu vecvārdiem!

Izpildi šo ātro testu un noskaidro kā tu pārzini latviešu vecvārdus! 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

Your score is

The average score is 53%

0%

“Vīrietim priekš manis nekas speciāli nav jādara. Ja būs lemts, laiks rādīs, kā viss notiks,” – Indra saka.

Foto – ekrānuzņēmums

Tomēr viņai ir kāda recepte visām tām sievietēm, kuras ir izšķīrušās – Indra uzskata, ka šis ir vajadzīgs jebkurai sievietei! Kas tas ir?

Raksta turpinājumu lasi nākošajā lapā:

Leave a Comment