Valsts ieņēmuma dienests steigšus publicējis svarīgu ziņu visiem Latvijas iedzīvotājiem!

Valsts ieņēmuma dienests pirms 6 stundām publicējis ļoti svarīgu ziņu, lai Latvijas iedzīvotāji būtu lietas kursā un spētu laicīgi reaģēt! 

Valsts ieņēmumu dienests ir Finanšu ministrijas pārziņā esoša tiešās pārvaldes iestāde. Tās galvenais uzdevums ir pārraudzīt nodokļu maksājumu un nodokļu maksātāju uzskaiti, valsts nodokļu, nodevu un citu obligāto maksājumu iekasēšanu Latvijas Republikā.

Papildus tam VID ir atbildīgs par nodokļu, nodevu un citu obligāto maksājumu iekasēšanu no Eiropas Savienības budžeta, muitas politikas īstenošanu un muitas lietu kārtošanu.

 

Lasi vēl: Šīs 3 zodiaka zīmes augustā tiks pakļautas pārmaiņām; Šīm trim zodiaka zīmēm būs grūti pārdzīvot augustu

Dienests izveidots 1993. gadā, apvienojot Muitas departamentu un Valsts finansu inspekciju. Sākotnēji tas atradās Valsts ieņēmumu valsts ministru Viļa Krištopāna un Aijas Počas pārziņā.

Pēc tam tika izveidots VID vadītāja amats, un šobrīd dienestu vada ģenerāldirektors. 2016.gada 8.novembrī VID vadītājas amatā valdība apstiprināja Ilzi Cīruli.

Lasi arī: Es dievinu šo recepti – tomāti ar vīnogām (bez etiķa)

Lasi arī: Uzlēju 1 reizi uz nezālēm un tās uzreiz nokalta. Dalos ar triku, ko daudzi nezina

Taču pēc viņas aiziešanas par VID ģenerāldirektora pienākumu izpildītāju tika iecelta VID ģenerāldirektores vietniece nodokļu jomā un nodokļu administrācijas direktore Dace Pelēkas.

VID šodien, pirms 6 stundām publicēja ļoti svarīgu informāciju, lai Latvijas iedzīvotāji būtu lietas kursā un spētu šādā situācijā laicīgi reaģēt. 

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment