Vakar klusi un nevienam nemanot no šīs pasaules aizgāja leģendāra aktrise un TV dīva

Diemžēl šodien izskanējusi sēru vēsts par kādu bēdīgu vakardienas notikumu. 2.jūnijā klusi un nevienam nemanot no šīs pasaules aizgāja leģendāra aktrise un TV personība. 

Atlaist tuvu cilvēku, kurš ir devies aizsaulē, ir ļoti personisks un emocionāli grūts process, kas prasa laiku un pacietību. Svarīgi ir atļaut sev izjust visu emociju spektru, kas nāk ar zaudējumu, neapspiest sāpes, skumjas vai dusmas, bet ļaut tām izpausties dabiskā veidā.

Izveidojot īpašu vietu mājās vai dārzā, kur var atcerēties aizgājušo cilvēku, var būt noderīgi – tā var būt fotogrāfiju kolekcija, piemiņas stūrītis vai pat neliels dārzs. Rakstīšana par savām jūtām vai vēstuļu rakstīšana aizgājušajam var būt terapeitiska, palīdzot izteikt to, kas vēl ir palicis nepateikts.

Tests: 

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu populārie žargonvārdi? 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 40%

0%

Sarunāšanās ar draugiem, ģimenes locekļiem vai atbalsta grupām, kur cilvēki dalās līdzīgās pieredzēs, var sniegt mierinājumu un sapratni. Laika gaitā, atceroties kopā pavadītos brīžus un godinot aizgājēja piemiņu, var sākt rast mieru.

Tas nenozīmē, ka sāpes pilnībā izzudīs, bet tās kļūs vieglāk pārvaramas. Ir svarīgi atcerēties, ka katra cilvēka sērošanas process ir unikāls, un nav pareizu vai nepareizu veidu, kā to darīt. Galvenais ir būt pacietīgam un saudzīgam pret sevi šajā grūtajā laikā.

Diemžēl tagad par sēru vēsti.. 

Ir mūžībā aizgājusi Krievijas godalgotā māksliniece Inna Alabina. Teātra un kino zvaigznei bija 84 gadi.

Aizsaulē devās seriāla “Tētuka meitiņas” aktrise Inna Alabina.

 

“Aizsaulē ir devusies Krievijas Goda māksliniece, cilvēks, kurš visu savu mūžu veltīja skatuvei – Inna Alabina. Viņas neatkārtojamā personība – trauslās sievišķības un nerātnā tēla apvienojums – kļuva noteicoša daudziem aktrises radītajiem tēliem. Mēs sērojam kopā ar Innas Alabinas talanta tuviniekiem, radiniekiem un cienītājiem,” teikts nekrologā.

Lasi vēl: Iekrist likteņa nežēlastībā: šis jūnijs būs ļoti grūts dažām no zodiaka zīmēm

Alabina debitēja 1967. gadā, spēlējot kinoizrādē. Inna filmējusies 22 televīzijas projektos. Slavenākā loma – Emeļjana Palkina vecmāmiņa seriālā “Tētuka meitiņas”. Viņa filmējusies arī lentēs “Pelnrušķīte”, “Trijstūris”, “Dāmas un huzāri”, “Māsiņa tiek meklēta” un citās.

 

Leave a Comment