“Vairs nesāp”: aizsaulē aizgājusī visu iemīļotā blogere jau iepriekš atvadījās no faniem un atstāja atvadu vēstuli

Aizsaulē aizgājusi blogere pirms savas aiziešanas sagatavojusi vēstuli, kuru liek radiniekiem publicēt pēc viņas aiziešanas aizsaulē. Viņas sekotāji nespēj turēt asaras un pārdzīvojumus. 

Slavenība turpināja smagi strādāt un saglabāt pozitīvu attieksmi, neskatoties uz v.ē.z.i.

Blogere Nadežda Meleško, kura n.o.m.i..r.a no v.ē.ž.a., īsi pirms n.ā.v.e.s uzrakstīja aizkustinošu atvadu ierakstu, kurā stāstīja par savu dzīvi. Viņa palūdza tuviniekus publicēt šo tekstu viņas n.ā.v.e.s dienā.

“Mana dvēsele ir kaut kur tālu un man vairs nesāp. Ziniet, es nodzīvoju tik krāšņu dzīvi. Tajā bija tik daudz brīnumu, pārsteidzošu cilvēku, īstas mīlestības, laimīgās mātes jūtas, radošuma, patiesas draudzības,” – rakstīja Meleško.

Nadežda pieminēja arī s.l.i.m.ī.b.u. Viņa uzzināja par krūts v.ē.ž.a diagnozi 2019. gadā. Tad blogerei tika diagnosticēta a.g.r.e.s.īv.ā.k.ā. v.ē.ž.a forma, s.l.i.m.ī.b..a bija jau trešajā stadijā. Tomēr slavenība turpināja cīnīties par savu dzīvību, strādāja un saglabāja pozitīvu attieksmi.

 

Vēstules beigās Meļeško atzina, ka aiziet uz citu pasauli ar lielām ilgām dvēselē. Galu galā viņa vienmēr gribēja dzīvot, un viņai vienmēr bija par maz dienu.

Lasi vēl: Lielais aprīļa naudas horoskops visām zodiaka zīmēm. Tērē ar apdomu, citādi nonāksi finanšu bedrē!

“Bet vairāk par visu manā sirdī vietu ieņem pateicība par visu, kas bija, par visu, ko varu atstāt pēc sevis,” – savu atvadu vēstuli noslēdza blogere.

Nadežda Meleško 15 gadus bija precējusies ar hokejistu Dmitriju. Ģimenē piedzima divi dēli – Iļja un Vladislavs. Vecākais izrāda interesi par zinātni un politiku, jaunākajam patīk glezniecība un sports.

 

Leave a Comment