Vairs nebūs kā iepriekš: 2023. gadā dzīve kardināli izmainīsies četrām zodiaka zīmēm

Astroloģe Taša Igošina apskatīja astroloģiskos notikumus, kas gaidāmi 2023. gadā, un tam sekojoši izdalīja četras zodiaka zīmes, kuru dzīve var izmainīties, esot Melna Truša aizgādnībā.

Auns

Izmaiņas Aunu dzīvē būs saistītas ar daudziem pozitīviem astroloģiskiem notikumiem. Viņi praktiski ar vienu lēcienu spēs neiespējamo padarīt iespējamu. Līdz 16. maijam Jupiters būs labvēlīgs Auniem, jo šī planēta tieši atradīsies Aunu zīmē.

Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem parādīsies iespēja ieņemt augstu amatu, izpaust sevi un parādīt savas labākās puses. Iespējams arī solīds ienākumu pieaugums, kurš būs proporcionāls atbildības pieaugumam darbā.

 

Svari

Arī Svari, kas atrodas uz vienas ass ar Aunu, saņems savu veiksmes un laimes gabalu. 2023. gadā pienāks labs periods, lai mainītu darbu, pārceltos vai pieņemtu vilinošu piedāvājumu.

Lasi vēl: Zodiaka zīmes, kurām pats liktenis gatavo dāvanas uz 2023. gadu; šis būs jūsu labākais gads

Šis ir laiks, lai uzlabotu savu personīgo dzīvi, nodarbotos ar biznesu un izkļūtu no finansiālā spiediena. Gada pirmā dekāde būs ļoti aktīvs periods, kas ieliks pamatu turpmākajiem notikumiem.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

  • <cite class="fn">juris</cite>

    ejiet dirst ar savām reklāmām,gogle juiņa!!! saglabājiet manu vārdu pidaraši un nesūtiet reklāmas

Leave a Comment