“Vai Tu zini cik laimīgs un veiksmīgs ir tavs dzimšanas datums?”; Laimīgie cipari – Kurā dienā piedzima Fortūnas favorīti

Datums 17

Šo datumu patronizē spēcīgākā virszīme: maģiskā 178 kombinācija.. Tādiem cilvēkiem ir dots redzēt to, kas citiem nav pieejams, sajust enerģiju, lasīt domas un ieceres.

Visums viņus apveltī ar lielvarām un, ja viņi tās izmanto videi draudzīgi un pareizi, ar milzīgu finansiālu pārpilnību. Ar nosacījumu, ka viņi nepļāva un izrādīja sevi laipni pret citiem un pret sevi.

Datums 22

Šādi cilvēki jau no dzimšanas jūt, ka ir dzimuši ar īpašu misiju: ​​palīdzēt citiem cilvēkiem. Tie burtiski ir Visuma vēstneši, lai padarītu šo pasauli labāku, harmoniskāku, krāsaināku.

Viņi atrodas spēcīgā egregora 22 paspārnē, kas dod viņiem visus nepieciešamos resursus: talantus, zināšanas, iespējas. Ar nosacījumu, ka viņi nepļāva un izrādīja sevi laipni pret citiem un pret sevi.

Datums 26

26. datumā dzimušie burtiski nāca šajā pasaulē ar maku zem rokas un naudas egregora vareno aizbildniecību. Lai finanšu plūsma būtu nepārtraukta, viņiem vienmēr jāievēro svarīgs noteikums: sadalīt ienākumus sieviešu un vīriešu.

Ja vīrietim, lai uzturētu labus ienākumus, vajadzētu izmantot “vīriešu” naudas pelnīšanas veidus, tad sievietei vienkārši jāatpūšas un jāseko plūsmai, izvēloties sev tīkamu nodarbi un strādājot sava prieka pēc. Ar nosacījumu, ka viņi nepļāva un izrādīja sevi laipni pret citiem un pret sevi.

Lasi vēl: “Šī būs tava veiksmes nedēļa!”; Nedēļā no 2023. gada 11. līdz 18. jūnijam uzplauks 3 laimīgās zodiaka zīmes

Lasi vēl: “Dodu priekšroku jaunākām!”; 50 gadu vecumā es nevaru mīlēt 50 gadīgu sievieti, viņa ir pārāk veca

Datums 29

Šādu cilvēku panākumu atslēga ir uzkrāto zināšanu un pieredzes nodošana.

Ja tie izpaudīsies ar mentoringa palīdzību, veiksme, nauda un iespējas sāks ieplūst it kā no pārpilnības raga. Ar nosacījumu, ka viņi nepļāva un izrādīja sevi laipni pret citiem un pret sevi.

Kā ar citiem datumiem? Vai cilvēki, kas dzimuši citās dienās, ir lemti garlaicīgai eksistencei un smagam darbam? Protams, nē! Katrs dzimšanas datums ir unikāls un tam ir savas īpašības. Galvenais ir atšifrēt tās iespējas un izmantot tās pilnībā.

Arī interesanti: Ar ko jūnijā mēslot ķiplokus, lai iegūtu grandiozi lielu un veselīgu ķiploku ražu

Leave a Comment