“Vai tu pamosties naktī?”; Šī ir zīme no jūsu Sargeņģeļa

Ja jūs pamostaties naktī tajā pašā laikā un nevarat saprast, kāpēc tas notika, tas nozīmē, ka jūsu sargeņģelis jūs pamodina un viņam ir jāsniedz jums svarīgs brīdinājums.

 

Tādējādi Visums mēģina jūs brīdināt vai nu par briesmām, vai par lielu prieku, un tas ir ar jūsu Sargeņģeļa starpniecību, jo tas ir sapnis, ka jūsu dvēsele ceļo pa Augstākajām pasaulēm, apmainās ar informāciju, analizē pagātne, izvēlas nākotni un dabiski tas viss notiek Sargeņģeļa pavadībā.

 

 

Sapnī mūsu ķermenis atpūšas, un mūsu dvēsele šajā brīdī ir attīrīta, tāpēc mēs mostamies ar možumu un dažreiz pat varam izskatīties jaunāki no rīta. Sapnī mūsu dvēsele saņem daudz informācijas un brīdinājumus, par ko tie ir?

Lai saprastu, par ko jūs brīdina Sargeņģelis, jums jāpaskatās uz laiku, kad pamodāties, un tas jāatceras.

Lasi vēl: Jebkuras aknas būs maigas, ja, tās gatavojot, ievērosiet šos trikus, par kuriem ne visi zina (to dara restorānos)

Ja pamostaties no pulksten 0 līdz 2 naktī, tas nozīmē, ka jūs tiekat informēts par to, ka tevī notiek destruktīvi procesi, kas par sevi dos zināmu jau pavisam drīz, iespējams, tu vairs nejūties labi un nevajag kavēties, bet steidzami. Tā ir uzmanība, rūpēties par sevi, dzert vitamīnus, veikt izmeklējumus vai vienkārši atpūsties. Arī pamošanās šajā laikā var mudināt jūs atmest sliktos ieradumus.

Turpini lasīt, kādas ir pārējās zīmes, nākošajā lapā

Leave a Comment