“Vai tu esi vesels?”: ārkārtīgi izmainījies Džonijs Deps pārsteidz fanus

59 gadus vecais Džonijs Deps Ņujorkā bija redzams jaunā izskatā. Holivudas aktieris bija noskuvis bārdu, kas radīja bažas viņa fanos.

Fotogrāfi Ņujorkā pamanīja Amberas Hērdas bijušo vīru. Aktieris ieradās pilsētā, lai uzstātos radio SiriusXM. Paparaci sekoja Holivudas zvaigznei un pamanīja viņu netālu no kāda restorāna, no kura viņš devās prom pēc vakariņām.

Filmas “Karību jūras pirāti” aktieris bija mainījis savu tēlu. Džonijs bija noskuvis visu sejas apmatojumus, kas lika viņam izskatīties novājējušam. Divu bērnu tēvs pozēja bez iecienītajām saulesbrillēm, kurās viņš parasti ir redzams neatkarīgi no diennakts laika.

Aktieris bija ģērbies nobružātā zaļi brūnā ādas jakā, divos kreklos un baltā T-kreklā. Tēlu papildināja zili džinsi ar šķēlumiem uz leju un melni zābaki.

Džonijs neaizmirsa par saviem iecienītākajiem aksesuāriem un bija izrotājis savu tērpu ar vairākiem kuloniem un sudraba gredzeniem, kurus bija uzvilcis uz katra pirksta.

Neskatoties uz fanu satraukumu, aktieris izskatījās apmierināts – ar smaidu viņš sagaidīja visus, kas vēlējās saņemt viņa autogrāfu. Deps parakstīja plakātus ar savu attēlu un pozēja fotogrāfijās ar faniem.

Lasi vēl: Tamāras Globas prognoze: 3 zodiaka zīmes, kuras oktobra otrajā pusē lutinās laime. Raugi, varbūt tu arī esi starp tām!

Tikmēr internetā cilvēki sāka apspriest viņa izskatu. “Es viņu neatpazīstu bez bārdas, cepures un saulesbrillēm”, “Viņš ir zaudējis svaru, vai man tikai tā šķiet?”, “Džonij, vai esi pārliecināts, ka tu esi vesels?”, “Vai tiešām vēl joprojām neesi atguvies no tiesas prāvas ar Amberu? Nabaga Džonijs”, “Es gribu novēlēt viņam spēku,” – rakstīja fani.

Leave a Comment