“Uzmanies, tavs maks var palikt tukšs marta mēnesī!”: Astrologi brīdina trīs zodiaka zīmes

Martā Venera, patronējot visu maigo, sievišķīgo un romantisko, tuvosies kareivīgajam un tiešajam Jupiteram. Dažu zodiaka zīmju pārstāvjiem var gadīties neatgriezeniskas lietas. 

Astrologi ziņoja, ka ar nepareizu uzvedību daži zodiaka apļa pārstāvji var zaudēt visus savus ietaupījumus un ietaupījumus, zaudēt bagātību un nonākt parādu bedres apakšā.

 

SVARI

Tātad marts Svariem ir bīstams . Daudzi šīs zīmes pārstāvji mēdz vilcināties. Viņi ilgi izsver visus plusus un mīnusus un gandrīz nepieņem svarīgus lēmumus. Jupiters, gluži pretēji, dod priekšroku tiem, kas dodas uz savu mērķi, neatgriežoties, tieši izsaka savas domas un skaidri parāda savus nodomus.

Martā šī planēta Svariem var likt grūtu uzdevumu. Jums būs ātri jāatrisina problēmas un pēc tam jāuzņemas atbildība par savu izvēli.

Lasi vēl: “Veiksme tevi nepametīs visu nākamo 7 gadu garumā”: Visuma favorīts, kurš veidos ērtas dzīves pamatu līdz 2030. gadam

Astrologi ieteica Svariem, kuri vienmēr nav pārliecināti par saviem lēmumiem, meklēt palīdzību pie kolēģiem vai radiniekiem. Tajā pašā laikā jums nav jāstāsta citiem par visām savām problēmām, pretējā gadījumā jūs varat tikt maldināts.

Turpini lasīt par pārējām zodiaka zīmēm nākošajā lapā

Leave a Comment