“Uzmanies, tavs maks var palikt tukšs marta mēnesī!”: Astrologi brīdina trīs zodiaka zīmes

SKOPRIONS

Skorpionam martā Veneras ietekmes dēļ var būt grūti. Ar šo planētu, kas piepilda cilvēkus ar jūtīgumu, izsmalcinātību un cēlumu, daudzi zīmes pārstāvji ir “pretrunīgi”. Veneras ietekme var izraisīt nespēju kontrolēt savas vēlmes un darbības.

Lasi vēl: “Uzticieties zemapziņai”: uzziniet savu likteni ar burvju bumbas palīdzību

Martā Skorpioni vēlēsies veikt impulsīvus pirkumus, tērēt uzkrājumus un iesaistīties apšaubāmos piedzīvojumos. Par tādām vēlmēm nav iespējams turpināt. Jūs varat zaudēt visus savus ietaupījumus un pat iekļūt parādos un strīdēties ar ģimeni un draugiem. Astrologi ieteikuši Skorpioniem kontrolēt savas emocijas un rūpīgi pārdomāt savu uzvedību.

ŪDENSVĪRS

Viena no tām zodiaka zīmēm, kas martā var zaudēt visus savus ietaupījumus, ir Ūdensvīrs . Pastāvīgā tieksme pēc brīvības, kas raksturīga daudziem šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem, nepatīk Jupiters, kurš patronizē mēnesi.

Martā Ūdensvīram būs jānes upuri. Viņiem neizdosies sēdēt uz diviem krēsliem un vajāt divus zaķus vienlaikus. Kādas sekas atstās Ūdensvīra izvēle, ir atkarīgs no tā, cik tīra ir viņu dvēsele un domas. Pēc astrologu domām, tie zodiaka zīmes pārstāvji, kuri pret citiem izturējās noraidoši un augstprātīgi, var saskarties ar finansiālu sabrukumu.

Astroloģe Tamāra Globa sacīja, ka zvaigznes šomēnes īpašā veidā dos priekšroku Strēlniekam. Marts, pēc viņas teiktā, visiem, kas dzimuši zem šī zvaigznāja, būs mīlestības laiks un koncentrēšanās tikai uz attiecībām.

Leave a Comment