Uzmanību: Jauna informācija visiem, kuriem būs nepieciešami CSDD pakalpojumi

Pašreizējā cena par tirdzniecības vietas reģistrēšanu un sistēmas uzturēšanu neatspoguļo faktiskās izmaksas visu darbību nodrošināšanai. Paredzēts, ka pakalpojums maksās 174,26 eiro.

Būtisks pieaugums gaidāms valsts reģistrācijas numuriem, kuros ir tikai viens cipars vai šādu ciparu kombinācija, kur pirmais cipars ir jebkurš skaitlis, bet pārējie cipari ir “0”.

 

Lasi vēl: Nepatīkama ziņa iedzīvotājiem, kuri bieži pārvietojas ar sabiedrisko transportu

 

CSDD nodrošina transportlīdzekļu īpašniekiem un turētājiem iespēju izvēlēties valsts transportlīdzekļu reģistrācijas numurus no nākamās sērijas numura zīmēm, taču pieprasījums pēc šiem numuriem ir ievērojami lielāks nekā pieejamo numuru skaits.

Šādi numuri tiek atlasīti un pasūtīti transportlīdzekļu reģistrācijai dažu minūšu laikā pēc to piedāvāšanas CSDD e-pakalpojumos. Taču pat ar paaugstinātu cenu šīs numurzīmes joprojām tiek izņemtas dažu minūšu laikā, kas liecina, ka pieprasījums pēc šī pakalpojuma joprojām ir liels.

 

Palielinājums paredzēts arī peldlīdzekļa reģistrācijai, velosipēda un elektriskā skrejriteņa reģistrācijai, braukšanas mācību atļaujai, mopēda, motocikla, vieglā un kravas automašīnas izmantošanai braukšanas eksāmenā.

Leave a Comment