Sieviešu vārdi, kuru īpašnieces ir ļoti ietekmīgas un var iekarot jebkura vīrieša sirdi

Ezotērikas jomas eksperti atzīmē, ka daži sieviešu vārdi ir īpaši pievilcīgi spēcīgajai cilvēces pusei. Turklāt to īpašnieki ir apveltīti ar īpašībām, kurām ir ļoti grūti pretoties.

 

Anete

Anetes ir ļoti harizmātiskas, pašpārliecinātas meitenes. Viņi spēj piesaistīt jebkura vīrieša uzmanību. Un, ja dažas meitenes šim nolūkam uzliek grimu, izvēlas skaistākās kleitas, tad vārda Anete īpašnieces par to nemaz neuztraucas. Viņas var iziet ārā bez kosmētikas, ērtās pazīstamās drēbēs, un tomēr visu vīriešu acis būs tikai uz viņiem. Un tas viss pateicoties viņu neticamajai sievišķajai enerģijai.

Lasi vēl: Bils Geitss izteicis baisu prognozi par gaidāmo vīrusu, kurš būs trakāks par Covid-19

Zane

Eksperti saka, ka sievietes acis pasaka daudz. Pēc viņu domām, ir acis, kurās cilvēks lec, izpeld, un ir acis, kurās viņš noslīkst. Tātad Zanei ir tik pievilcīgs izskats, ka viņa dažu sekunžu laikā spēj ievilkt ikvienu savā baseinā. Viņām ir vēl viens liels pluss: viņi ir ne tikai dzimuši pavedinātāji, bet arī brīnišķīgas sievas un mātes.

Santa

Tās ir mīļas un maigas meitenes, kas iekaro vīriešus ar sievišķību, rūpēm un uzmanību. Viņu tuvumā vienmēr ir ērti atrasties. Šeit viņi zina, kā radīt komfortu, no kura neviens vīrietis nevēlas pamest. Viņi arī valdzina ar savu pievilcīgo izskatu un godbijīgo raksturu. Santas dēļ vīrieši ir gatavi uz daudz ko.

Turpini skatīt pārējos sieviešu vārdus nākošajā lapā

Leave a Comment